MónTerrassa
Javi González tancarà la llista de Cs Terrassa a les eleccions municipals

Javi González tancarà la llista de Ciutadans Terrassa a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. L’antic portaveu del partit, que va ser candidat a l’alcaldia de Terrassa per Ciutadans l’any 2015 i l’any 2019, ja va anunciar el juny de l’any passat que no seria el candidat, assegurant que continuaria al partit. González apunta que “és un honor” acompanyar l’actual candidata, Isabel Martínez, en un partit “jove i renovat”. Els primers noms de la llista del partit taronja es poden consultar clicant en aquest enllaç.

En aquesta línia, González ha declarat en un comunicat que Martínez “ha estat una companya extraordinària en aquests últims quatre anys”, a més de compartir aquest projecte amb altres persones “que no s’han deixat arrossegar per miratges” i que formen part d’una “alternativa allunyada de nacionalismes i populismes”.

Ha afegit que Ciutadans és “l’únic partit de l’Ajuntament que realment avantposa l’interès general als interessos partidistes”, mencionant algunes de les propostes del projecte del partit: abaixar els impostos, privatitzar Eco-equip, entre altres. Les principals propostes del partit de cara a les eleccions municipals es poden consultar en aquest enllaç.

González, “la persona que ha protagonitzat els nostres èxits a Terrassa”

Per la seva banda, Martínez ha exposat que González “ha estat la persona que ha protagonitzat tots els nostres èxits a Terrassa”, a més de ser “un dels fundadors de Ciutadans” i estar “en posicions rellevants quan ens vam anar obrint camí a Catalunya i Espanya”. Per això, l’alcaldable ha decidit tancar la llista amb el seu nom: “Sé que compto amb ell per a la campanya i això em dona molta confiança”.

Els primers noms de la llista de Cs Terrassa

Els primers noms que acompanyaran a la candidata Isabel Martínez a la llista son: Gonzalo Díaz, David Aguinaga, Eduardo Méndez, Cristina Gutiérrez, Ramón Moya (president del Sant Pere Nord Club de Futbol), i Marilú Alberca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa