MónTerrassa
Javi González no serà el candidat de Cs Terrassa

Javi González no serà el candidat de Ciutadans Terrassa en les eleccions municipals de maig de 2023. A un any dels comicis, l’actual portaveu taronja a l’Ajuntament ja ha dit que plega, que no repetirà. Esgrimeix raons exclusivament personals. Vol més temps per dedicar a la família i a ell mateix. “La política esgota. Són moltes hores de feina”.

González tanca un periple de 16 anys

Javi González tancarà així un periple de 16 anys, de quatre legislatures, tot i que romandrà a la formació i segurament ocuparà un lloc simbòlic en la llista que es presentarà. La direcció de Catalunya, amb el seu líder Carlos Carrizoza, ja ha donat el vistiplau a la decisió.

“S’ha de fer un relat nou i trencar amb el vell. I per això cal gent nova. Tenim ara dues persones a Terrassa amb molt pes, el Gonzalo Díaz i la regidora Isabel Martínez, de 25 i 30 anys. Són el futur de la formació”.

Qui serà el candidat

Si un dels dos serà la cara visible de la candidatura a les eleccions municipals de 2023 és una qüestió sobre la qual encara no vol entrar. Tot i que sembla que anirà per aquí, i sempre s’ha pensat, des de dins, i des de fora, que seria una dona. Isabel Martínez sembla tenir tots els números, però el portaveu no es mulla. Sí que explica que no hi haurà primàries, perquè a la formació no és el model. El número 1 sortirà d’un procés de consens.

Tampoc sap què es farà amb el grup municipal. “Les eleccions són d’aquí a un any, i tenim temps per veure com ens organitzem els mesos vinents.”

Javi González es mostra satisfet del seu pas per la sala de plens, pel que ha fet un partit que va fundar a Terrassa el 2005 i que ha arribat a tenir els tres regidors actuals. El portaveu considera que Cs presenta a cada ple més propostes egarenques que cap altra formació. I pensa que ha estat l’únic que ha fet front al nacionalisme i a l’independentisme.

I amb relació a què espera de les eleccions de 2023, és optimista i veu Ciutadans entrant, això sí, disputant un 12 per cent dels vots emesos amb Partit Popular i Vox

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juny 01, 2022 | 13:06
    Anònim juny 01, 2022 | 13:06
    Apa!Bon vent…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa