MónTerrassa
Localitzada una nova plantació de marihuana en una fàbrica del Vallès
  • CA

Localitzada una nova plantació indoor de marihuana en una fàbrica de la localitat vallesana de Polinyà. L’operatiu va tenir lloc a mitjans del mes de juliol, quan es va dur a terme una entrada i registre en una nau ubicada al polígon industrial d’aquest municipi. Agents de la Policia Nacional de la comissaria de Sabadell, amb ordre judicial expedida des d’un jutjat de Sabadell, es va procedir a la detenció de dues persones, de nacionalitat albanesa, com a responsables del cultiu, distribució i venda de substàncies estupefaents. En total, es van decomissar 256 plantes, amb un pes aproximat de 120 quilos.

Tanmateix, la investigació es remunta al passat mes de març, quan es va poder constatar l’existència de la plantació indoor. Aleshores aquest fet va ser confirmat i corroborat per la companyia elèctrica, que va comprovar que el cultiu es trobava enganxat de manera fraudulenta a les instal·lacions elèctriques de la xarxa pública.

En el posterior registre, amb la col·laboració de la Policia Local de Polinyà, es va poder decomissar la infraestructura però també la maquinària de cultiu, amb focus, ventiladors, aires condicionats, etcètera. La nau havia estat adequada al complet per acollir el màxim nombre de plantes, per optimitzar la plantació. Als dos detinguts se’ls investiga com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Plantació indoor de marihuana desmantellada a Polinyà | Policia Nacional

La desena macroplantació del Vallès aquest 2022

És un nou cop al tràfic de substàncies estupefaents a la nostra comarca, la qual en aquest 2022 ha estat protagonista de diverses intervencions dutes a terme per la mateixa policia espanyola. La darrera va tenir lloc al passat mes de juliol, i va finalitzar amb una onzena de detinguts i dues plantacions desmantellades, una de les quals localitzada a Castellbisbal. Però és que un mes abans, també queia una plantació situada en un polígon industrial de Barberà del Vallès i es realitzaven tres detencions. Amb aquestes darreres intervencions ja en són 10 en el que portem d’any, només al Vallès Occidental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa