MónTerrassa
La família d’en Faustino es prepara per demandar l’Hospital de Terrassa i la Generalitat
  • CA

La mort de Faustino Aranda, veí de Can Tusell de Terrassa que va ser trobat en un descampat a tocar de Mercavallès després d’una setmana desaparegut, encara cueja. La seva família es troba encara lluitant per aconseguir els papers oficials de la seva defunció. “A 17 d’agost, encara no ens han donat l’informe de l’autopsia, ni tan sols ens han donat la defunció”, s’exclama Ana Maria, filla de la víctima. El problema que tenen és que els papers es troben al jutjat de guàrdia número 2 de Terrassa, però l’única persona que pot retirar-los és un advocat, “a mi no me’ls volen donar”, lamenta.

La situació s’ha agreujat a causa de l’època de l’any que ens trobem, en ple mes d’agost. “Conec un advocat però no es troba disponible perquè és fora, de vacances”, diu i per aquest motiu ha iniciat una crida perquè els terrassencs l’ajudin a trobar un advocat, especialitzat en casos de demandes civils i penals, per tirar endavant el cas del seu pare. I és que l’Ana Maria anuncia que volen iniciar les demandes pertinents a l’Hospital de Terrassa, i a la resta d’administracions públiques, ja que els consideren “responsables de la mort de Faustino”. “Si algú ens pot ajudar perquè no quedi impune aquest assassinat, perquè és el que ha estat, si us plau, ajudeu-nos”, clama.

El cas de la desaparició de Faustino Aranda, de 58 anys d’edat, ha tingut molta repercussió, no només en l’àmbit local, després de les queixes reiterades de negligència dels cossos d’emergència i del centre hospitalitari on es trobava ingressat abans d’escapar-se i desaparèixer per part de la família i del despropòsit que va ser poder-lo finalment enterrar. No va ser fins al passat 11 d’agost que es va poder organitzar la cerimònia i funeral, després d’un retard en la identificació que no havia estat comunicat prèviament a la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa