MónTerrassa
Cinc homes vestits amb granota blanca i amb la cara tapada
  • CA

El robatori a la Joieria Ponsa del carrer Font Vella ha tingut lloc a les 6:00 del matí, un horari on alguns comerços, com cafeteries o forns de pa, comencen a obrir les seves portes de cara al públic. Aquest ha sigut el cas de la Cafeteria Nova Font Vella, que just a les 6:00 del matí estava obrint les seves portes per començar la jornada i ha pogut testimoniar els fets.

La Cafeteria Nova Font Vella està situada davant del Centre Cultural El Social, una mica més avall de la Joieria Ponsa, i els seus propietaris, Xavi Abad i Joan Abad, han explicat a Món Terrassa tot el que han vist mentre es duia a terme el robatori.

Xavi Abad i Joan Abad estaven obrint la cafeteria quan han observat, des de dins el bar, com un cotxe tot terreny pujava pel carrer Font Vella. Tot seguit, han escoltat dos cops molt forts i el soroll de l’encastament del vehicle contra l’aparador. Quan han mirat a fora què estava passant, han vist el cotxe ja dins de la joieria, un altre cotxe a fora el carrer encarat cara avall preparat per marxar i han escoltat crits de “Vamos! Vamos! Vamos! Vamos!” d’un dels atracadors.

Els propietaris han testimoniat 5 homes vestits amb una granota blanca, amb la cara completament tapada, ulleres, un passamuntanyes, i guants, la qual cosa farà difícil reconéixer els atracadors. De les 5 persones que han vist, quatre han baixat del cotxe tot terreny per robar i un altre s’esperava davant la joieria dins de l’altre altre cotxe amb el que han fugit a tota velocitat Font Vella avall. Abad afirma que tot ha succeït amb molta rapidesa, aproximadament amb dos minuts, si no menys. Els dos propietaris de la cafeteria han trucat a la policia tant ràpid com han pogut, però els atracadors ja havien fugit.

La Joieria Ponsa, destrossada

VÍDEOS Fugida de pel·lícula dels lladres de la Joieria Ponsa de Terrassa

Espectacular atracament a la Joieria Ponsa del Carrer de la Font Vella

FOTOGALERIA Així ha quedat la Joieria Ponsa de Terrassa després de l’atracament espectacular

Terrassa buscarà solucions als atracaments per allunatge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa