MónTerrassa
VÍDEOS Fugida de pel·lícula dels lladres de la Joieria Ponsa de Terrassa
  • CA

La fugida de pel·lícula dels lladres de la Joieria Ponsa de Terrassa ha estat captada en directe des d’un telèfon mòbil. En un dels vídeos es veu com el vehicle surt a tot drap pel carrer de la Font Vella avall, cap a la plaça Vella i el carrer Major. El cotxe s’emporta el que hi ha pel mig i se sent un gran soroll. Podia haver causat una desgràcia. No ha passat cap persona per la zona. Segurament hauria estat atropellada, perquè no hi havia una escapatòria. No se sap exactament per on han sortit. En les altres imatges es poden observar dos vehicles aturats davant de l’establiment. Els Mossos d’Esquadra estan investigant.

La Joieria Ponsa del carrer de la Font Vella de Terrassa ha patit avui un atracament espectacular. Els fets han passat quan el dia tot just es despertava, cap a les sis. La llum començava a fer acte de presència. Els lladres han fet servir la tècnica de l’allunatge. Un vehicle s’ha precipitat contra la porta d’accés principal de l’establiment, situat en ple centre i un dels grans eixos comercials egarencs. La via és estreta, però els individus han pogut fer la maniobra.

Alguns veïns han explicat a Món Terrassa que han escoltat un soroll molt fort. La trompada contra la reixa de seguretat ha estat forta. Els cotxes implicats han estat dos. Es tracta d’un tot terreny amb què han rebentat la porta i que han abandonat al mateix lloc dels fets i que només els ha servit com a eina. I un vehicle de gran potència matrícula d’Andorra amb el que han fugit. Pel que ha pogut esbrinar aquest mitjà, es tractava de quatre individus. Tot ha passat en un moment i semblava que ho tenien tot controlat i apamat. Han trencat porta i vidres, han entrat dins la botiga i s’han endut tot el que han pogut. No han trigat més de cinc minuts. Mossos d’Esquadra i Policia Municipal han fet acte de presència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa