MónTerrassa
Terrassa buscarà solucions als atracaments per allunatge
  • CA

El robatori a la joieria Ponsa d’aquest matí ha despertat grans alarmes i preocupacions en quant aquest tipus de robatoris i atracaments a la ciutat de Terrassa. Xavi Fernández, regidor de Seguretat a l’Ajuntament de Terrassa ha anunciat a Món Terrassa que des de la institució intentaran trobar una solució per minimitzar aquest incidents a la ciutat.

El regidor de Seguretat a l’Ajuntament de Terrassa s’ha acostat a primera hora del matí a la joieria Ponsa després de rebre l’avís de robatori per tal de parlar amb els propietaris de la botiga. Fernández els ha ofert posar un banc de pedra de forma provisional davant de la porta per evitar un altre encastament, un mètode molt comú entre els atracadors per realitzar aquest tipus de robatoris.

El regidor ha avançat a Món Terrassa que faran un estudi per minimitzar aquest tipus d’atracaments a Terrassa. En aquest sentit, el regidor ha afirmat que està previst que tingui lloc una reunió amb els propietaris de la joieria, TerrassaCentre, el Gremi de joiers, i els serveis de l’Ajuntament implicats (comerç, seguretat i urbanisme) per intentar trobar una solució fixe i permanent a aquest tipus d’incidents, tot i que ha volgut recordar que aquest tipus de robatori a la ciutat es troba per sota de la mitja.

Així ha quedat la joieria després del robatori | Carmen

Pel que fa aquest últim robatori a la joieria, el regidor ha revelat que un fet que és xocant és l’horari del robatori, realitzat a les 6:00h del matí, quan comença a haver-hi moviment pel carrer: “Abans, aquest tipus de robatori es duien a terme entre les 2:00h i les 4:00h, però el modus operandi ha canviat i els atracadors han retrassat la franja fins a les 5:00h de la matinada”, ha afegit. L’ultim robatori que s’ha viscut a Terrassa va ser el mes de gener a la tenda d’Apple ubicada al carrer Major, utilitzant el mateix mètode que el de la joieria Ponsa, encastant un vehicle contra l’aparador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa