MónTerrassa
La Joieria Ponsa, destrossada
  • CA

El robatori a la Joieria Ponsa aquest matí ha deixat grans destrosses a la botiga. L’aparador es troba totalment destrossat i el terra davant de la botiga està ple de petits i grans fragments de vidre. La policia ha precintat la zona a primera hora del matí perquè ningú s’hi acosti i la científica pugui fer la seva feina amb tranquil·litat. Els propietaris encara no han pogut entrar a comprovar l’estat de la botiga per dins, però només passant per davant de la joieria al carrer Font Vella es pot comprovar que els desperfectes són de gran magnitud.

El propietari Jordi Ponsa, qui ha arribat a la botiga quan li ha arribat l’avís de l’alarma de seguretat, ha explicat a Món Terrassa que encara no poden saber què és el que han robat els lladres exactament ni de quin valor, però afirma que només mirant les destrosses des de fora es pot comprovar que s’han emportat molt material. Tampoc saben quan podran tornar a obrir de cara al públic. Maria Teresa Ponsa, filla del propietari, ha pogut entrat i fer una ullada per sobre, i afirma que la botiga està destrossada i gran part de l’aparador s’ha enfonsat degut a l’impacte del cotxe tot terreny. Com a mesura de seguretat, l’Ajuntament de Terrassa ha ofert a la botiga posar un banc de pedra provisional davant de la porta, que posaran aquest matí mateix. La botiga compta amb diverses càmeres de seguretat a l’interior, però Ponsa ha afirmat que els lladres anaven amb la cara completament tapada, cosa que farà més difícil la seva identificació.

Part de l’interior de la Joieria Ponsa després del robatori | Cristòbal Castro

Feia molts anys que la Joieria Ponsa no vivia un robatori. L’últim va ser fa 10 anys, una època on van viure 4 robatoris seguits, ha explicat el propietari, sent un d’ells un atracament “molt perillós” ja que ells es trobaven a dins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa