MónTerrassa
Dos morts en un accident de trànsit entre un cotxe i una motocicleta
  • CA

Dues persones han mort en un accident de trànsit entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Mollet, al Vallès Occidental, segons avança el diari iSabadell. El motorista i el seu acompanyant, veïns de Cerdanyola del Vallès, han perdut la vida al xocar de manera frontal el cotxe just en la sortida de Sabadell. El conductor del vehicle ha quedat detingut.

Els fets han tingut lloc avui diumenge 2 d’octubre. Segons informa el diari per fonts policials, el vehicle era de la marca Fiat i estava entrant a la ciutat de Sabadell des de la carretera de Mollet quan ha intentat fer un gir cap a l’esquerra prohibit. Just en el moment que ha fet aquest gir, una motocicleta amb dos ocupants baixava en direcció la carretera, i han impactat frontalment.

Tant el conductor de la motocicleta com l’acompanyant, de 74 i 61 anys respectivament, han mort a l’acte. Apunten que les dues persones eren residents al mateix domicili a la localitat de Cerdanyola del Vallès. Per altra banda, el conductor del vehicle és nascut a Granollers l’any 1975 i ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra.

Dos atropellaments mortals a Terrassa en un mateix dia

Terrassa va patir dos atropellaments mortals fa aproximadament un mes, a finals del mes d’agost, en un mateix dia. El primer accident va tenir lloc a l’avinguda de Josep Tarradellas, on una dona va ser atropellada per un vehicle en un pas de vianants regulat per un semàfor. El conductor va arribar a passar fins a tres cops per sobre del cos. Les ferides que va patir la veïna van ser mortals.

El segon accident va tenir lloc el mateix dia en una quedada de cotxe tunejats al carrer de Venus de Terrassa, a tocar del d’Apolo, una via ampla on es poden agafar grans velocitats. Un primer es va saltar un cediu el pas i va xocar contra un segon. L’impacte l’hauria projectat cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. A causa de la topada, haurien quedat a sota del vehicle i una d’elles finalment va morir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa