MónTerrassa
Atropellament mortal a Terrassa
  • CA

Una dona ha mort avui en un accident de trànsit a Terrassa. Per la manera com s’han desenvolupat el sinistre, s’ha de parlar de mala sort. Els fets han passat al voltant de les 10 del matí d’aquest diumenge 28 d’agost de 2022.

La dona ha estat atropellada per un vehicle en un pas de vianants regulat per un semàfor. El noi ha frenat de manera brusca en veure que una ciutadana creuava la via. La dona ha retrocedit una mica i ha relliscat. El conductor, en no veure ningú ha arrencat. Llavors, ha sentit un soroll estrany, però no sabia què havia estat. La realitat és que havia passat per sobre del cos de la senyora. El conductor ha fet marxar enrere sense adonar-se de res, i ha tornat altre cop endavant. Ha passat fins a tres cops per sobre del cos. Les ferides que ha patit la veïna han estat mortals i els equips de salvament no han pogut fer res.

El noi anava a treballar a aquella hora del matí, i no havia pres cap tipus de droga ni alcohol. El conductor ha quedat en xoc i ha estat traslladat a la comissaria.

Els veïns diuen que la dona era del barri

Els veïns apuntaven en un primer moment que tenia uns 70 anys, i resident a la zona. Segons ha pogut saber aquest mitjà de fonts municipals, l’edat era de 74 i vivia sola. El fill ja ha estat avisat. Fins al lloc s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal de Terrassa i els serveis d’emergències mèdiques.

Al davant d’un gran supermercat de Terrassa

L’accident ha passat al davant del Supermercat Esclat, a la cruïlla de l’avinguda de Tarradellas i el carrer d’Amadeu de Savoia, al barri de Can Boada, en direcció sud.

Fotos: Javier Juárez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa