MónTerrassa
AMPLIACIÓ i detalls segon atropellament mortal a Terrassa en poques hores
  • CA

Poc a poc es coneixen més detalls de l’atropellament mortal que va tenir lloc el diumenge a la nit al carrer de Venus de Terrassa, a tocar del d’Apolo, una via ampla on es poden agafar grans velocitats. I es confirma que va ser durant una “quedada” de cotxes tunejats. També es coneix com es van desenvolupar els fets. Ho explica el 3/24: “S’hi han vist implicats tres cotxes. Un s’ha saltat un cediu el pas i ha impactat contra un altre, que alhora ha xocat amb un cotxe aparcat, que és el que ha envestit la víctima”, que estava asseguda veient la concentració de vehicles.

Tres cotxes implicats en l’atropellament mortal en un polígon de Terrassa

En un primer moment es parlava de dos vehicles implicats, tot i que ara sembla que van ser tres. Un primer s’hauria saltat uncediu el pas i hauria xocat contra un segon. L’impacte l’hauria projectat cap a un tercer que estava aparcat i on, al darrere, hi havia assegudes dues persones joves. A causa de la topada, haurien quedat a sota del vehicle i una d’elles finalment hauria mort, informa ACN.

Ferits que van fugir del lloc

Hi hauria un mínim de tres persones ferides, tot i que algunes més haurien decidit marxar i fugir dels serveis mèdics. Fins al lloc s’hi van desplaçar quatre dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, dues dels Mossos d’Esquadra, cinc del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Els ferits coneguts són la conductora del cotxe que s’ha saltat el cediu el pas, el seu acompanyant i una altra persona que estava al costat de la víctima i que també ha rebut l’impacte del cotxe aparcat. Aquesta última està ingressada a l’hospital.

S’ha detingut la persona que conduïa el primer vehicle, que ha quedat acusada d’un delicte de conducció temerària i un d’homicidi imprudent. En fer-se el test de drogues i alcoholèmia va donar negatiu.

Atropellament mortal diumenge a l’avinguda de Josep Tarradellas de Terrassa

Segon atropellament mortal a Terrassa aquest diumenge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa