MónTerrassa
Comença la transformació radical del descampat de terra de Can Petit
  • CA

Comença la transformació radical del descampat de la zona de Can Petit de Terrassa. Aquest dilluns, dia 14 de novembre, els operaris ja han fet acte de presència en aquest espai delimitat pels carrers Cavall Bernat i Montcau, i la pista de skate, per iniciar les obres de rehabilitació. Des de l’associació de veïns de Sant Llorenç s’ha celebrat aquesta “bona notícia”, que permetrà “tenir un aparcament per als veïns/es més ordenat i net”.

Després de mesos i mesos de treball, el gener d’aquest any, el govern municipal va fer l’anunci que estava previst remodelar aquesta pastilla que durant més de 30 anys s’ha fet servir per estacionar els cotxes, de manera incontrolada i irregular. Amb l’ok dels veïns, el projecte va iniciar els tràmits burocràtics pertinents.

Així serà el futur aparcament a Sant Llorenç | Cedida

Més segur i de caràcter rotatiu

Va ser el passat mes de maig, que es va formalitzar el projecte d’obra, i ara, per fi, serà una realitat. El nou aparcament contempla la creació d’un total de 52 places per a vehicles, dos de les quals estaran reservades per a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs tindran una durada aproximada de dos mesos, i des d’aquest dilluns de bon matí ja no es permet que els vehicles hi aparquin.

Era una llarga reivindicació veïnal posar fi al solar de terra per reconvertir-lo en un espai més segur. I és que el terreny no és adequat, i en dies de pluja es converteix en una autèntica piscina, inhabilitada totalment, com s’havia queixat reiteradament l’associació veïnal. Amb aquesta acció de reforma el terreny serà sòlid i se senyalitzaran correctament cadascuna de les places, les quals es preveu que siguin de caràcter rotatiu en horari diürn, i permanent en nocturn.

Avís informatiu per als veïns de Sant Llorenç | Av Sant Llorenç

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Perrr a novembre 15, 2022 | 12:40
    Perrr novembre 15, 2022 | 12:40
    Esperemos que no se den cuenta el ayuntamiento y nos agan pagar zona azul

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa