MónTerrassa
El pàrquing de Can Petit, una piscina els dies de pluja
  • CA

El pàrquing de Can Petit, al barri de Sant Llorenç de Terrassa, es converteix els dies de pluja en una autèntica piscina. Des de l’Associació de Veïns lamenten aquesta situació, que es converteix tristament en habitual quan tenim diferents dies amb fortes precipitacions, com els que vam viure la setmana passada. Les imatges captades des de l’entitat es pot veure clarament com la zona d’estacionament, de terra, es fa pasta i es converteix en una bassa. “A més de les molèsties que això ocasiona als veïns que volen deixar el cotxe aquí, o aquells que volen caminar, s’ha d’afegir la problemàtica amb tota la sorra que surt del pàrquing i que va a parar sobre la vorera, la carretera i acaba al clavegueram, amb el que això comporta”, explica l’AV.

Sobre la situació d’aquest pàrquing se’n va parlar en la darrera reunió que van tenir amb l’alcalde Jordi Ballart, i els regidors Noel Duque, Raul Ibañez i Lluïsa Melgares, els quals se’ls va demanar que treballessin per buscar-hi una solució i intentar arreglar-ho tant aviat com fos possible”. Una de les solucions que es van posar sobre la taula va ser la possibilitat d’asfaltar-lo i reordenar els cotxes, per d’aquesta manera, alhora, poder augmentar-ne la capacitat d’estacionament. “Esperem que ben aviat puguem trobar una solució i deixar enrere un problema que portem aguantant des de fa gairebé 30 anys”.

El pàrquing, amb un gran bassal d’aigua | AV Sant Llorenç
El pàrquing de Can Petit, inundat | AV Sant Llorenç

Una de les reivindicacions que sí que ha triomfat i que es pot gaudir es troba al pàrquing de la Font de l’Olla, que tenia problemes d’incivisme de gent que deixava el cotxe on no tocava. Des de la brigada municipal s’ha senyalitzat amb pintura groga tota la cruïlla per tal d’evitar que els vehicles hi estacionin incorrectament, la qual cosa dificultava les sortides dels altres vehicles que sí que estaven ben aparcats. L’Associació de Veïns ha agraït el compliment de la promesa del govern i es mostra satisfet pel resultat:

Pàrquing de l’Olla amb la nova senyalització | AV Sant Llorenç

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa