MónTerrassa
DAP demana que s’investigui al policia que va colpejar un gos a Terrassa
  • CA

L’associació DAP ha presentat una denúncia administrativa perquè s’investigui al policia que va colpejar a un gos amb la seva defensa de ferro. El policia va colpejar al gos quan aquest no mostrava una actitud agressiva, actuant de forma contrària al principi rector de tota actuació policial.

Des de l’Associació Defensa Animal Professional volem expressar el nostre rebuig als fets que van passar ahir dia 7 d’octubre a Terrassa, quan un agent de Policia Municipal de Terrassa va colpejar a un gos -que no mostrava actitud agressiva- amb la seva defensa de ferro extensible a la zona lateral del coll de l’animal.

Els fets van ser enregistrats per diferents persones, i ràpidament es van compartir a xarxes socials, posant de manifest l’actuació de l’agent de policia contrària al principi rector de tota actuació policial.

Per aquest motiu, des de l’Associació DAP ens vam posar en contacte amb testimonis dels fets i vàrem presentar ahir mateix una denúncia administrativa, i avui ha estat
reiterada de forma telemàtica a Policia Municipal.

Demanem que s’investiguin aquests fets i que es prenguin mesures contra aquest agent de policia. Demanem a l’Ajuntament i al cos policial que existeixi una coherència entre les seves actuacions i els avenços que s’estan duent a terme en l’àmbit de la protecció animal. Terrassa no pot ser notícia per situacions com aquesta.

Així mateix, volem aprofitar per agrair a totes les persones que han facilitat informació i que han ajudat a donar visibilitat aquest desagradable fet.

Un policia municipal de Terrassa colpeja un gos amb la seva porra

Amenaces i alt grau de tensió van portar un policia a colpejar un gos. Comunitat de l’Ajuntament sobre la intervenció policial

Polèmica per l’agressió d’un agent de la policia de Terrassa a un gos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa