MónTerrassa
Un policia de Terrassa colpeja un gos amb la porra

Un policia municipal de Terrassa colpeja un gos jove amb la porra i el fet trascendeix perquè es va gravar amb un mòbil, es va començar a difondre per les xarxes socials i es va fer viral. Les imatges mostren un animal que borda, un agent al seu costat i un altre que s’acosta i que li etziba un cop de porra. Posteriorment, una tercera agent fa acte de presència.

El Pacma denuncia els fets

“Un policia local de Terrassa propina un fort cop a un gos amb la defensa. La manca de preparació i d’empatia cap als animals de molts agents de l’autoritat és preocupant. L’Ajuntament de Terrassa ha d’obrir un expedient a aquest policia.
No veig ganivet per enlloc.” Són paraules del president del partit Pacma i cofundador de Galgos del Sur.

La resposta des dels organismes municipals ha estat ràpida, i del compte de Twitter s’ha fet una piulada. “Davant l’actuació per part d’agents de la Policia Municipal ahir divendres, lamentem els fets i iniciarem una investigació per aclarir els fets i prendre accions. Recordem que Terrassa compta amb una regidoria de Benestar Animal, que treballa en la defensa i protecció d’aquests.”

DAP, Defensa Animal Professional, ja ha presentat una denúncia, que recull en una imatge al twitter. “Ja hem iniciat accions legals”, expliquen.

A les xarxes també hi ha hagut respoistes: Per què es habitual aquesta actitud xulesca per part del cossos de policia i no es possa cap solució? Per tenir una placa són totpoderosos? Per què no es publiquen les investigacions i resultsts d’aquestes investigacions? No n’hi ha?, escriu Juan Rivas. “Va ser lamentable i innecessària aquesta violència al pobre cadell que només bordava espantat, aquest agent mereix un expedient, actuació amb excessiva brutalitat”, diu Neus (@lacanija1965). Tanmateix, també hi ha qui piula entenent la reacció de l’agent de la policia egarenca.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Françesc Castellá a octubre 08, 2022 | 16:11
  Françesc Castellá octubre 08, 2022 | 16:11
  Donar una placa d'agent a una persona capaç de tal brutalitat,es un fet que desgraciadament la majoria de vegades, no te repercusió directe sobre els responsable/s que crean un p erill potrncial per la sicietat a la qual haurien de servir i protegir, la funció d'un agent, no es la de vigilant i jutge excutor de penas que ell mateix dicte, sino la de servidor públic que coneix, compleix i fá complir la lleí, infraccions amb aquest principi fonamental, comverteixen la societat en injusta, un llóc en le que qualsevol pot ser victima d'un inpresentable amb carta blanca per terroritzar i torturar en nóm de "l'autoritat", tal com passa als ciutadans de Catalunya victimes del 155, al menys a nivell municipal i autonomic, hauriem de vetllar per que aixó no passes entre nossaltres i els culpables fossin responsables i sancionats d' accord amb la gravetat de la seva actuació.
 2. Icona del comentari de: Eva a octubre 08, 2022 | 17:05
  Eva octubre 08, 2022 | 17:05
  Ja està bé de tanta tonteria. El que habia de fer l'amo era calmar el gos no enfrontar-se amb la policia. Que s'ha d'esperar a que li mossegui per poder-se defensar. Molta tonteria desmesurada amb els animals i després no dieu ni bon dia al veí del costat.
  • Icona del comentari de: Tito a octubre 08, 2022 | 21:57
   Tito octubre 08, 2022 | 21:57
   El teu comentari Eva, demostra zero coneixement dels animals, si el gos fos agressiu, ja hauria mossegat, simplement és un animal estresat i espantat i el policia que propina el cop, en cap moment es possible víctima d' una mossegada, dius tu que molta tonteria amb els animals i poc respecte a les persones, qui és incapaç de manifestar sentiments cap un animal, dubto molt que ho faigi cap una persona.
   • Icona del comentari de: Eva a octubre 09, 2022 | 09:44
    Eva octubre 09, 2022 | 09:44
    Si està estressat o no, el policia no ho té perque saber, només es veu un gos de grans dimensions posant-se dret la qual cosa no és agradable pel policia. No et confonguis , a mi no m'agrada el maltracte animal pero les coses s'han de veu en el seu context. Els que penseu així doneu per fet que a tothom li han d'agradar els animals perque si no és mala persona i no és així . És curiós , la policia parla amb el noi pero ell no atura el gos, o bé perque no li dona la gana o bé perque no pot amb ell ( que em sembla encara pitjor).Potser ets tu qui hauria de revisar les seves prioritats, ets tu més bona persona pel fet que t'agradin els animals? Més bona persona no ho sé pero que us creieu amb el dret a jutjar i fer més que ningú segur, només cal veure l'ús que en feu dels espais públics i com esta la ciutat.
 3. Icona del comentari de: Joan a octubre 08, 2022 | 18:28
  Joan octubre 08, 2022 | 18:28
  Aquest policia hauria de ser apartat del cos de manera immediata. Aquest gos no vol mossegar. Aquest gos simplement està nerviós. Espero que ajuntament i Policia castiguin de manera exemplar aquest individu que no serveix per estar al carrer amb armes.
 4. Icona del comentari de: Pilar a octubre 09, 2022 | 12:11
  Pilar octubre 09, 2022 | 12:11
  El perro es un cachorro con ganas de jugar, el policia ha tenido un mal comportamiento.al pegarle en el morro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa