MónTerrassa
Polèmica per l’agressió d’un agent de la policia de Terrassa a un gos

L’Ajuntament de Terrassa investigarà l’agressió d’un policia local a un gos durant una actuació. Els fets van passar el divendres a la tarda i es van fer virals després que un tuitaire pengés un vídeo a les xarxes. La polèmica ha fet que diverses entitats animalistes se n’hagin fet ressó i que algunes, com la DAP, ja hagi avisat que posarà una denúncia administrativa i ho ha condemnat.

Terrassa té una regidoria de Benestar Animal

L’Ajuntament, en una ciutat que té una regidoria específica dedicada al benestar dels animals, ha reaccionat amb celeritat. El Consistori defensa l’actuació de l’agent i la seva professionalitat i avança que pendrà les mesures adients per evitar que es repeteixi. Un cas que s’ha sortit de mare i que fa que els responsables municipals lamentin la quantitat ingent d’insults que s’han escrit a les xarxes. tot i que reconeix que possiblement va ser “desafortunada, fruit d’un acte reflex que no aprovem”.

La policia va creure veure una arma blanca

L’Ajuntament argumenta que “la intervenció comptava amb un alt grau de tensió, en tractar-se d’una actuació amb una persona identificada com a possible portadora d’una arma blanca, i que en veure la policia es va mostrar poc receptiva a les seves indicacions, amenaçant els agents i utilitzant al gos com a escut, el que va ocasionar que l’animal es posés nerviós”.

En un comunicat, el Consistori afirma que es farà formació als agents i es posaran recursos materials per actuar en situacions on hi hagi animals implicats. En aquest sentit, s’oferiran morrions i corretges.

Polèmica per un agent de la Guàrdia Urbana que va matar la gossa d’un indigent

Fa quatre anys hi va haver a Barcelona una gran polèmica perquè un agent de la Guàrdia Urbana va matar la gossa d’un indigent. El policia va argumentar que primer a rebre la mossegada de l’animal, que es mostrava agressiu. El cas va provocar un allau de denúncies creuades de CSIF i l’entitat animalista Nova Eucària va denunciar ahir l’agent. Les xarxes, com ha passat en aquesta ocasió a Terrassa, van rebre tot tipus d’insults i amenaces.

Un policia municipal de Terrassa colpeja un gos amb la seva porra

Amenaces i alt grau de tensió van portar un policia a colpejar un gos. Comunitat de l’Ajuntament sobre la intervenció policial

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 08, 2022 | 20:07
  Ricard octubre 08, 2022 | 20:07
  "te he grabado!" crida orgullosa la que ho filma, mentre agents de la policia local enraonen cortèsment amb el senyor del gos. El gos (que els agents no coneixen), s'abraona sobre els agents, i un d'ells li dóna un copet amb la porra. Realment sembla més una trampa per deixar en evidència la policia que una mala praxi policial.
 2. Icona del comentari de: Joan a octubre 08, 2022 | 20:57
  Joan octubre 08, 2022 | 20:57
  Es veu clarament el gos va lligat tota l'estona, ha sigut una provocacio d'aquest policia a l'amo del gos pegant l'animal amb un basto per a que l'altre reaccioni i poderlo arrestar.
  • Icona del comentari de: Anònim a octubre 09, 2022 | 10:52
   Anònim octubre 09, 2022 | 10:52
   Si se ve claramente como es una treta urdida por los fascistas para poder arrestar a un animalista, de verdad que estáis mal de la cabeza con los perritos...
 3. Icona del comentari de: Sup Marcos a octubre 08, 2022 | 22:04
  Sup Marcos octubre 08, 2022 | 22:04
  Cuando estos uniformados tienen un instrumento para hacer daño, les falta tiempo para utilizarlo y así calmar su frustración personal.
 4. Icona del comentari de: Manuel a octubre 09, 2022 | 00:57
  Manuel octubre 09, 2022 | 00:57
  No hay ninguna agresión del policía al perro,el perro se le abalanza y el le da un toque,no distingo en el vídeo bien la raza,pero podría ser que tuviera que llevar bozal.
 5. Icona del comentari de: No sé si m'agraden els gossos, perquè crec que no n'he menjat mai a octubre 09, 2022 | 09:51
  No sé si m'agraden els gossos, perquè crec que no n'he menjat mai octubre 09, 2022 | 09:51
  En aquest cas no és un armari. Ja estan sortint de la gàbia aquells que defensen animals agressius i sense morrió, i criminalitzen a guàrdies. Als qui els agraden tant els animals, que se'ls guardin a casa, i no obliguin als demés a suportar-los (als dos animals)

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa