MónTerrassa
Reche (Tot per Terrassa), ràbia i decepció pels tripijocs del PSC
  • CA

Patrícia Reche (Tot per Terrassa), regidora de Via pública, Protecció Civil i Seguretat de l’Ajuntament, i presidenta del Consell Municipal del districte 5 carrega es defensa dels atacs socialistes, que podeu llegir en aquest enllaç i que també han tingut paraules dures d’Isaac Albert (Esquerra Republicana de Catalunya), primer tinent d’alcalde d’Economia, Finances, Serveis Generals i Govern Obert, com podeu comprovar aquí. Els enfrontaments entre formacions polítiques egarenques són el pa nostre de cada dia a només quatre mesos d’unes eleccions municipals molt obertes. Tothom juga les seves cartes i aporta al debat els seus temes de campanya. Ara per ara, el PSC aposta pel tema de la seguretat ciutadana.

Les acusacions del PSC des del seu compte de Twitter

Els socialistes, des del seu compte de Twitter, han reblat que la inseguretat és un problema latent a la ciutat i ha atribuït a l’Ajuntament la capacitat d’aportar-hi solucions. “Malauradament, les reaccions de Tot per Terrassa i ERC només demostren por al debat, i així mai se solucionarà cap problema. Les desafortunades declaracions de la regidora de Seguretat Patrícia Reche només poden ser fruit del nerviosisme, però en aquests moments cal serenitat per afrontar la qüestió. Nosaltres estem i estarem a l’altura, esperem que el govern també.”

La regidora de Via pública, Protecció Civil i Seguretat ha respost des de la mateixa xarxa social: “Ni són desafortunades, ni és nerviosisme. Són completament certes i lògiques, acompanyades de ràbia, tristesa i decepció. Anem justets/es d’identificar emocions… Us recomano el llibre del “Monstre de Colors· de l’Anna Llenas. És una meravella, i molt clar i entenedor.”

Les paraules de Reche

Què va escriure Reche? Que li feia mal començar en la política rebent aquests “cops de puny al pi” i haver de veure com hi ha qui, a parer seu, juga amb un tema tan delicat com és la seguretat. “I que tant es treballa”. La regidora acusava el Partit dels Socialistes d’apropiar-se dels discursos de l’extrema dreta. “No és opció per l’esquerra. Hi ha línies que no podeu creuar. Em poseu difícil continuar confiant en la política, i mostreu una clara declaració d’intencions. Sort que us quedeu solets i la ciutadania ja ho veu i tot ho sap”. Reche acaba l’escrit amb una defensa aferrissada de la tasca de la Policia Municipal de Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: AS a gener 12, 2023 | 17:04
    AS gener 12, 2023 | 17:04
    Tota la gestió d'aquest Govern Municipal gira en torn a persones sense cap qualificació a la materia gestionada .El primer regidor de Seguretat va arribar ell mateix a la conclusió que no tenia capacitat per desenvolupar el càrrec , la seva substituta amb bona voluntat però res més al seu CV en la materia no ha millorat res la situació. Els sindicats farts de parlar amb una pared que dona llargues a tots els reptes que te el servei ja donan per perdut el mandat , només poden esperar un canvi (però radical) a les maneres de fer les coses , no tot es soluciona amb més efectius si la gestió dels mateixos es erràtica i a vegades caòtica . En fi ja veurem que fan els següents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa