MónTerrassa
El PSC s’abona a un ple municipal sobre la seguretat a Terrassa
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ja té engegada la seva maquinària electoral, com bona part de la resta de formacions que es presenten a les eleccions municipals de maig de 2023, i un dels temes sobre els que més han incidit ens els darrers mesos, posen cada dia sobre la taula, i prometen fer-ne un eix de la campanya, és la seguretat ciutadana. Els socialistes argumenten que les dades, els fets i la impressió generalitzada a Terrassa és que ara vivim en un espai més perillós, amb múltiples incidents diaris arreu del territori. Els mitjans de comunicació local, reblen, van plens de successos.

I pel que fa a les xifres fredes, el PSC egarenc diu que el 2022 que acabem de tancar, els delictes van augmentar un 18%. I el 2021,un 12% respecte del 2020. “La sensació d’inseguretat dels veïns i veïnes de la ciutat també s’ha multiplicat des d’un 2,7% l’any 2018 a un 21,4% el 2022, passant a ser un dels principals problemes de la ciutat”. La número 1 del cartell electoral, la candidata a l’alcaldia, Eva Candela, que vol recuperar el lloc que els socialistes van perdre després de 40 anys, i que pretén ser la primera alcaldessa de la capital egarenca, “considerem que s’ha de reconèixer el problema de la inseguretat i assumir-lo com a prioritat”.

Un ple abans del 25 de gener

Què vol el PSC? Presentar una sol·licitud de convocatòria de Ple Extraordinari per tractar la seguretat a Terrassa, que s’haurà de convocar, recorden, abans del 25 de gener vinent.

El dirigents locals critiquen la política en matèria de seguretat desenvolupada pel govern bipartit de Tot per Terrassa i Esquerra Republicana de Terrassa (ERC) i posen com exemple és el Pla Local de Seguretat, “que es va començar a redactar a finals del mandat anterior i avui dia, a punt de finalitzar l’actual, encara no s’ha acabat de redactar… També han acabat en res les propostes electorals incompletes que va fer Jordi Ballart l’any 2018 i que ni tan sols figurar en el pla de govern.”

Eva Candela: “Jordi Ballart va suprimir fa dos anys el Cos d’Agents Cívics que van crear els socialistes amb l’objectiu d’alliberar als agents de la Policia Municipal per altres tasques. La ciutadania i els comerciants tampoc notes els efectes de la recuperació de la Policia de Barri, la mesura estrella en matèria de seguretat del govern municipal.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselm Segura a gener 10, 2023 | 12:53
    Anselm Segura gener 10, 2023 | 12:53
    Tota la gestió d'aquest Govern Municipal gira en torn a persones sense cap qualificació a la materia gestionada .El primer regidor de Seguretat va arribar ell mateix a la conclusió que no tenia capacitat per desenvolupar el càrrec , la seva substituta amb bona voluntat però res més al seu CV en la materia no ha millorat res la situació. Els sindicats farts de parlar amb una pared que dona llargues a tots els reptes que te el servei ja donan per perdut el mandat , només poden esperar un canvi (però radical) a les maneres de fer les coses , no tot es soluciona amb més efectius si la gestió dels mateixos es erràtica i a vegades caòtica . En fi ja veurem que fan els següents.
  2. Icona del comentari de: Joan - Cementiri Vell - Terrassa a gener 10, 2023 | 18:37
    Joan - Cementiri Vell - Terrassa gener 10, 2023 | 18:37
    El PSC es deu avorrir en els plens de l'ajuntament, també penso que no hi ha per menys amb l'alcalde actual que no diu mai res. Els uns i els altres casen mosques durant els plens, algun cop els he vist en directe per YouTube i hi ha molt baixa qualitat política. Ara el PSC li preocupa la seguretat de Terrassa, home segons l'enquesta ciutadana que va fer l'ajuntament, aquest tema preocupa fins a un 30% dels enquestats, és el que més preocupa als ciutadans de Terrassa. Però que el PSC es desperti ara que s'acosten les eleccions municipals frega un interès de partit més que el benestar dels terrassencs. Senyors del PSC dissimulin una mica i no facin el ridícul. Que no som ximples.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa