MónTerrassa
Albert (ERC) acusa el PSC Terrassa de competir amb l’extrema dreta
  • CA

Isaac Albert, primer tinent d’alcalde d’Economia, Finances, Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa, acusa el Partit dels Socialiestes de Catalunya (PSC) de fer el joc a l’extrema dreta. El mes de maig vinent hi ha eleccions municipals i les formacions polítiques que es presenten ja fa setmanes que han començat la precamampanya. Hi ha nervis, sensibilitat i joc per situar-se i atraure l’atenció de la ciiutadania que dipositarà la seva papereta a les urnes. En temps electorals, els partits i els seus membres estan més actius que mai i ens haurtem d’acostumar a les picabaralles. I, en els temps actuals, en ple segle XXI, en l’any 2023, els debats es fan a les xarxes socials, on les garrotades van els dos sentits.

Una resposta dura a les afirmacions socialistes

El líder d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), que ja va anunciar fa mesos que deixava la política activa, si més no la de la primera línia de foc, i que no es presentava a la reelecció com a número 1 i alcaldable dels republicans egarencs, ha respost a la cap de cartell dels socialistes, que en una roda de premsa primer , i des de Twitter posteriorment, situava la seguretat com un dels temes estrella de la campanya, una idea amb la que ja es mouen durant tota l’actual legislatura.

“Com t’has de veure PSC, com t’has de veure Eva. Abocant a la ciutat, per interès propi, a un debat fals innecessari i perillós tot competint amb la dreta extrema, amb l’extrema dreta per 4 o 4000, tant se val, vots. Una vergonya immensa. Per entendre’ns!”una vergüenza inmensa”. Isaac acaba la frase en castellà perquè la nova cap dels socialistes escriu en aquesta llengua la seva piulada. I utilitza les paraules polèmiques que Joan Manuel Serrat va emprar el seu concert de comiat dels escenaris. L’autor de cançons mítiques es va passar a la llengua de Cervantes quan un sol dels milers d’espectadors es va queixar.

El PSC de Terrassa demana un ple monogràfic sobre seguretat

Pots llegir aquí la notícia que el PSC s’abona a un ple sobre seguretat a Terrassa. Serà la màxima pripritat “quan sigui l’alcaldessa de Terrassa”, rebla Eva Candela. La número 1 dels socialistes afirma que amb Jordi Balllart a l’alcaldia i el seu soci ERC, els delictes han augmentat un 32 per cent a la ciutat i la percepció d’inseguretat creix entre la població.

El regidor Marc Armengol també hi ha posat cullerada: “No crec que la primera preocupació de la ciutadania segons el baròmetre de l’Ajuntament de Terrassa es deixi en mans de la dreta, mentre els que governeu amagueu el cap sota l’ala. Una esquerra responsable ha d’entomar els problemes i en aquest cas ens hi juguem massa: la llibertat individual.

La rèplicxa ha estat ràpida: “Esquerra? Esquerra responsable? Bla, bla, bla… El baròmetre és del Novembre del 21. Aquesta és la vostra manera d’entomar els problemes? Un any més tard? I tant que ens hi juguem massa: la llibertat col.lectiva.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselm Segura a gener 12, 2023 | 10:05
    Anselm Segura gener 12, 2023 | 10:05
    Tota la gestió d'aquest Govern Municipal gira en torn a persones sense cap qualificació a la materia gestionada .El primer regidor de Seguretat va arribar ell mateix a la conclusió que no tenia capacitat per desenvolupar el càrrec , la seva substituta amb bona voluntat però res més al seu CV en la materia no ha millorat res la situació. Els sindicats farts de parlar amb una pared que dona llargues a tots els reptes que te el servei ja donan per perdut el mandat , només poden esperar un canvi (però radical) a les maneres de fer les coses , no tot es soluciona amb més efectius si la gestió dels mateixos es erràtica i a vegades caòtica . En fi ja veurem que fan els següents.
  2. Icona del comentari de: Joan Carabassa a gener 14, 2023 | 13:02
    Joan Carabassa gener 14, 2023 | 13:02
    Eva Candela ,esperem la Campanya Electoral, per parlar de la seva Gestió a la Gerencia Municipal d'Urbanisme ,on la base de la Gestió era ,Forts amb els Debils i Debils amb els Forts. Per Nadal el Vestibul de Gerencia Plé Paneres de las Grans Inmobiliaries ........ sense vergonya. En Parlarem .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa