MónTerrassa
Montserrat Font ja és la nova regidora d’ERC a Terrassa
  • CA

Aquest dimarts, Montserrat Font ha pres possessió com a nova regidora d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Terrassa. Ho ha fet en una sessió extraordinària del ple municipal, després que ara fa una mica més d’una setmana, el seu antecessor en el càrrec, Isaac Albert, renunciés. El plenari ha comptat amb la presència de tots els regidors, i ha estàs ràpid i distès.

Montserrat Font Fabra, és enginyera tècnica industrial i psicòloga social, funcionària de la Generalitat de Catalunya i actualment cap del servei del CECAT de la Direcció General de Protecció Civil. Exerceix també com a docent en el Grau de Seguretat i Prevenció de la FUAB i formadora del ISPC. És militant d’ERC i forma part de l’executiva d’ERC Terrassa i de l’Assemblea de dones d’ERC Terrassa.

Font anava de número 9 a la llista d’ERC a les municipals de 2019. Pels resultats electorals, ERC va aconseguir 5 regidors que van ser ocupats pels cinc primers noms de la llista: Isaac Albert, Teresa Ciurana, Pep Forn, Ona Martínez i Carles Caballero. Abans que li toqués al torn a l’actual regidora, han renunciat a l’opció d’entrar al Consistori Xenià Albà, Josep Serra i Maria Costa (que anava d’independent).

Montserrat Font, en la presa de possessió del nou càrrec de regidora de l’Ajuntament de Terrassa | Aj. Terrassa

Les tasques de Montse Font al govern municipal

La marxa d’Isaac Albert ha provocat diversos canvis en el cartipàs municipal. Com ja es va anunciar, Ona Martínez (alcaldable per ERC) ha passat a ser la primera tinenta d’alcalde, assumint tots els càrrecs que tenia l’històric regidor, com és la coordinació i direcció de tota l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert. A més d’ocupar-se directament de diverses regidories de l’àrea. Per conseqüència, això ha obligat a què totes les seves atribucions hagin hagut de ser repartides entre els seus companys de partit.

La regidora d’ERC, que exercirà tasques dins del govern municipal, assumirà les regidories de Plans i Projectes, de l’Àrea de Presidència; Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica, Drets Humans, adscrites a l’àrea de Drets Socials; i Qualitat Democràtica, dins de Cicles de la Vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa