MónTerrassa
Montserrat Font serà la nova regidora d’ERC a Terrassa
  • CA

Montserrat Font Fabra serà la nova regidora d’Esquerra Republicana a Terrassa, en substitució del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa d’Economia, Finances, Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert. Avui, ha explicat que la seva dedicació serà absoluta, del cent per cent fins a final de la legislatura, que conclou el mes de maig. Per fer aquesta feina de quatre mesos com a regidora republicana, ha decidit deixar la resta d’activitats.

Montserrat Font considera que és l’única manera d’estar centrada en el treball municipal, i més en un període electoral. Tanmateix, la candidata a l’alcaldia, Ona Martínez, ja ha deixat clar que es tracta d’una persona en què confia de cara al futur. Sobre els canvis que comportarà la marxa d’Isaac, ha emplaçat a escoltar el que demà explicaran el govern i l’alcalde Jordi Ballart. El que queda clar és que la reforma haurà de ser important, atès que marxa el número dos de l’Ajuntament, i un dels grans pals de paller del bipartit.

Nova etapa d’Isaac Albert com a conseller i president de CIMALSA

Albert comença una nova etapa com a conseller i president de CIMALSA i el ple ordinari del mes de gener, que se celebra divendres 27, serà el seu últim a la sala noble del raval de Montserrat. Ja fa uns mesos va anunciar que plegava i avui s’ha acomiadat, amb un record emocionat al seu bon amic i col·laborador Carles Feiner. Al seu costat hi ha tingut tots els regidors de la formació republicana durant la democràcia, que pots veure en aquesta fotogaleria si cliques.

Currículum de Montserrat Font

Montserrat Font Fabra és Enginyera tècnica industrial i psicòloga social, funcionària de la Generalitat de Catalunya i actualment cap del servei del CECAT de la Direcció General de Protecció Civil. Exerceix també com a docent en el Grau de Seguretat i Prevenció de la FUAB i formadora del ISPC. És militant d’ERC i forma part de l’executiva d’ERC Terrassa i de l’Assemblea de dones d’ERC Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa