MónTerrassa
Isaac Albert abandona ja l’Ajuntament de Terrassa
  • CA

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat el Tinent d’Alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, conseller i president del Consell d’Administració de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA). El veterà polític egarenc ha anunciat que aquest nou càrrec l’obliga a deixar les seves tasques a l’Ajuntament, i el ple de gener, la setmana vinen, serà l’ultim en el que participi. Esquerra Republicana de Catalunya treballa per veure qui ocuparà el seu lloc a la sala de plens, i qui ocupa la seva cadira fins al final de la legislatura. La decisió és imminent.

Albert passarà al capdavant de l’empresa pública del departament de Territori, que es dedicada a impulsar, construir i gestionar centrals logístiques i de transports.

Albert rep aquesta nova tasca de liderar l’empresa pública de la Generalitat a quatre mesos de deixa la sala de plens del Raval de Montserrat. El Tinent d’Alcalde ha estat l’home fort d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Terrassa durant les últimes legislatures municipals. I un dels pals de paller de l’equip de govern bipartit del període 2019-2023.

Va ser una sorpresa que anunciés que no repetiria com a cap de cartell a les eleccions municipals del mes de maig de 2023, i va reblar que deixaria la política de primera línia local. Repetia que havia arribat el moment de deixar pas a noves generacions, i que feia un pas al costat.

Una nova etapa com a president de CIMALSA

Explicava el juny de 2021 a Món Terrassa que s’havia acabat un cicle que va començar ara fa 16 anys, l’any 2007, i que la seva idea mai havia passat per viure “in eternum” de la política. I repetia que abandona en el que considerava que és un bon moment pel partit, en l’àmbit nacional i local. Ara enceta una nova etapa al capdavant de CIMALSA.

Altres càrrecs d’Isaac Albert

Albert també ha estat mediador i assessor financer del Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona (UB), i ha treballat amb diverses empreses del sector financer, agències de valors i bancs de la ciutat de Barcelona i la ciutat de Madrid, i ha estat diputat a la Diputació de Barcelona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a gener 17, 2023 | 21:44
    Anònim gener 17, 2023 | 21:44
    No volia viure “in eternum” de la politica, llavors li han donat aquesta tasca per curriculum profesional??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa