MónTerrassa
Ballart agraeix el respecte dels grups polítics cap a la seva situació familiar
  • CA

El passat 15 d’agost de 2021, l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart anunciava a través de les xarxes socials que el seu fill gran patia una agressiva leucèmia. “Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida, molt agressiva i que està atacant el meu fill gran”, escrivia. Aquest divendres, 24 de setembre, amb motiu del ple municipal de l’Ajuntament de Terrassa, Ballart ha volgut dedicar unes paraules d’agraïment als grups polítics i mitjans de comunicació, i sobretot, als treballadors del Consistori, per les mostres de “solidaritat i humanitat” cap a ell i la seva família en aquests moments tan durs.

L’alcalde assegura que tot aquest temps a l’hospital li ha fet veure “clarament, quines són les coses realment importants a la vida”, i davant l’obligada delegació d’alguns temes en el seu equip i l’absència en els actes presencials, agraeix el respecte amb què se l’està tractant, també dels grups l’oposició. “Més enllà de les diferències, el que ens uneix és la passió i compromís amb Terrassa, les ganes de fer cada dia una ciutat una mica millor”, sentencia.

ja fa més d’un mes que la família ha convertit l’Hospital Sant Joan de Déu en la segona casa. En Xito continua ingressat, ja que està sent sotmès a diverses sessions de quimioteràpia per tal de poder controlar el càncer. “Estem lluitant una batalla molt dura contra el càncer del meu fill, que demana una dedicació molt intensa, però també és cert que vaig trobant moments per fer reunions de feina, trucades, estudiar temes, coordinar l’acció de govern…”, relata.

Escrit a les xarxes socials:

La vida es veu molt diferent des d’una habitació d’hospital. Tothom s’hi troba alguna o altra vegada, però només te n’adones quan et passa a tu o a algú que estimes. Aquest divendres s’ha celebrat el Ple Municipal a l’Ajuntament i no he pogut assistir-hi, tot i que sí que els darrers dies he anat seguint i treballant els temes, en contacte permanent amb el meu equip polític i tècnic, des de l’hospital de Sant Joan de Déu. Estem lluitant una batalla molt dura contra el càncer del meu fill, que demana una dedicació molt intensa, però també és cert que vaig trobant moments per fer reunions de feina, trucades, estudiar temes, coordinar l’acció de govern…He tingut una sensació molt estranya, aquest divendres, coincidint amb el Ple.

I he pensat una vegada més en tot el que ens ha passat des del 12 d’agost, quan se’ns va parar la vida. Tot es resumeix en una sola paraula: gràcies. Vull donar les gràcies a totes les companyes i companys de tots els Grups Polítics, sense excepció, per la seva humanitat i solidaritat, pel seu afecte. També, sens dubte, als mitjans de comunicació, pel tractament respectuós que estan fent d’aquesta situació. I per descomptat, a totes aquelles persones que treballen per tirar endavant l’Ajuntament i la ciutat. El que ens apropa i ens uneix, més enllà de les diferències, és la passió i el compromís amb Terrassa, les ganes de fer cada dia una ciutat una mica millor i la voluntat de servei a les persones, als ciutadans i ciutadanes. Des d’un hospital t’adones molt clarament de quines són les coses realment importants a la vida i no pots deixar de donar les gràcies a totes les persones que t’ho fan veure i que, quan més ho necessites, et donen la mà. Us estimo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa