MónTerrassa
Jordi Ballart revela que el seu fill gran pateix leucèmia

Terrible notícia a casa de l’alcalde de Terrassa. Jordi Ballart ha donat a conèixer aquest diumenge, 15 d’agost, que el seu fill gran pateix càncer. “Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida, molt agressiva i que està atacant el meu fill gran”, ha escrit. El líder de Tot per Terrassa reconeix que “Estem en bones mans i anirà bé. Però ja ens han advertit que el camí serà llarg i molt dur”.

Davant d’aquesta situació, l’alcalde ha manifestat de manera rotunda que “avui, la meva prioritat absoluta és que el meu fill es curi“. Per aquest motiu ja avança que “disculpeu si els propers mesos no us atenc ni responc com he intentat fer sempre” i matisa que “com que tot ha anat molt ràpid, ara m’he de reorganitzar la vida i també l’Alcaldia. L’ingrés a l’hospital serà llarg i jo estaré al seu costat”.

Ballart ha confessat que “totes i tots temem que la paraula càncer pugui entrar a les nostres vides” i malgrat que en els anys que ha exercit com alcalde “he estat al costat de moltes famílies, nenes i nens que han lluitat i lluiten contra aquesta merda”, ara, de manera inesperada, li ha tocat a ell viure-ho en primera persona i demana comprensió si en els pròxims mesos està absent. Ballart també ha tingut unes paraules d’agraïment per als professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, on es troba ingressat el seu fill. “T’estimo moltíssim Xito. Ets la nostra vida i ho farem tot per tu”, acaba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa