MónTerrassa
Ballart, sobre en Xito: “Després de dies de foscor, comencem a veure la llum”
  • CA

L’alcalde de Terrassa Jordi Ballart va anunciar a mitjans del mes d’agost a través de les xarxes socials que el seu fill gran patia leucèmia. Des d’aleshores, de manera periòdica ha anat informant sobre com progressava o sobre com estan vivint aquesta terrible malaltia, des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on el nen es troba ingressat. Aquest diumenge, l’alcalde ha explicat que “després de dies durs i foscos, avui comencem a veure llum en tot aquest camí que, els darrers dies, s’havia enfosquit”. En Xito ha estat sotmès des del passat 12 d’agost, per culpa del càncer en estat avançat, a diverses puncions lumbars i llargues sessions de 24 hores d’una quimioteràpia molt agressiva, “amb uns efectes secundaris que l’han deixat molt tocat”.

Ballart reconeix que “el tractament oncològic és una muntanya russa“, i no dubta a ser cru: “el càncer és una merda que transforma a qui ho pateix, perquè els propis tractaments ataquen totes les cèl·lules de l’organisme. Tant les bones com les dolentes”. Per tot plegat, l’alcalde subratlla que “lluitar contra el càncer és de valents i valentes. D’herois i d’heroïnes. I tinc clar que TU ets un heroi; l’heroi que mai vaig tenir de petit”.

Des que en Xito va tenir el diagnòstic, Jordi Ballart ha estat tots els dies a l’Hospital de Sant Joan de Déu. Aquest fet, com ja va anunciar ell mateix just saber què estava passant, comporta que l’alcalde no estigui present a la ciutat i no estigui 100% bolcat en la seva tasca professional. Tanmateix, no ha renunciat a conduir la ciutat i manté reunions periòdiques amb els seus assessors i regidors que el mantenen alerta del dia a dia de l’Ajuntament de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa