MónCastellbisbal
Margarit (Junts): “Quan hi ha eleccions, sempre és un èxit”

Gemma Margarit, cap de llista de Junts per Castellbisbal, ha destacat la rellevància d’anar a votar; “quan hi ha eleccions, sempre és un èxit, perquè hi ha democràcia. Així que, surti el que surti, nosaltres ho celebrarem”.

Margarit ha efectuat el seu vot a les eleccions municipals de Castellbisbal a quarts de dues del migdia al col·legi ubicat al pavelló esportiu de l’escola Mare de Déu de Montserrat acompanyada del seu marit. 

Ha destacat que “espero que sigui una jornada plàcida i tranquil·la i, sobretot, que hi hagi molta participació”. Participació que la candidata per Junts considera indispensable “perquè els regidors i regidores que surtin tinguin la màxima representació possible. No el Govern, que ja sabem que moltes vegades surt de pactes, però sí les regidories”. Respecte als resultats de les eleccions, Margarit afirma que “segurament, no hi hagi un clar guanyador, i per això tot haurà de sortir d’aquests possibles pactes electorals”. 

Envoltada d’equip i família

L’alcaldable de Junts per Castellbisbal passarà la jornada electoral entre col·legis “al costat de la gent, al costat dels membres de les taules, que estan fent una molt bona feina”. A més, “l’estona que pugui, la passaré amb la meva família, cosa que també necessito”. Al vespre, assegura, “estarem una mica més nerviosos del que estem ara” però, remarca “celebrarem els resultats”.

Si voleu saber més sobre Gemma Margarit Alsina, candidata de Junts per Castellbisbal, podeu accedir a les següents notícies:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa