MónCastellbisbal
La Gemma Margarit (Junts per Castellbisbal) més personal i íntima

Gemma Margarit és la candidata a l’alcaldia de Junts per Castellbisbal. Amb aquest article se la podrà conèixer una mica millor, perquè parla de coses que van més enllà de la seva vida pública.

Data i lloc de naixement : Castellbisbal – 2/09/1963
Fills i edats: Dos fills, Laia i Aleix, de 32 i 29 anys.
Estat civil: Casada amb en Victor des de fa 36 anys.
Estudis: Diplomada en Infermeria per la Universitat Central de Barcelona. Màster en gestió de serveis d’infermeria i diversos post-graus relacionats amb la meva professió.
Inicis a la política i per quina raó: Als 18 anys vaig ser candidata a les eleccions municipals per CIU. Les raons : Sempre he estat una persona molt motivada per temes relacionats amb la cura de les persones i molt implicada socialment
Aficions: la meva principal afició es gaudir de la família , les meves gossetes (Dama i Nala) i els amics, m’agrada molt caminar, un bon àpat i compartir taula amb persones que estimo i sobretot m’agrada la sobretaula.
Una ciutat per viure -a més a més de Castellbisbal: Sitges.
Una ciutat del món: Barcelona.
Un país: Catalunya.
Una llengua: El català.
Un lloc de Castellbisbal: La Pierola, el camí de Can Galí.
Un vici: El treball.
Una mania: No suporto les mentides ni la no puntualitat.
Un referent a la política: MHP Carles Puigdemont.
Un polític històric de Castellbisbal: Sr. Francesc Falguera. Regidor de l’ajuntament predemocràtic i democràtic , va vetllar per als interessos del poble, pel català a l’escola, per la catalanització dels carrers, va gestionar la bandera de Castellbisbal, etc… Mereix un reconeixement per la seva trajectòria d’activista de Castellbisbal i Catalunya, orgullós de ser català i pagès, entre d’altres activitats podem destacar la seva implicació amb el sindicat de pagesos i posteriorment cooperativa i la recuperació de la Coral.
Un menjar: les olives
Una cosa que no es pot explicar: Allò que algú m’ha explicat en confiança i no vol que s’expliqui.
Una anècdota divertida: Moltes.
Un objectiu a la vida: Ser feliç i ajudar als altres a ser-ho.
Amb qui aniria a sopar: Amb el meu germà Francesc.
Amb qui compartiria un llit: Amb les meves gossetes.
Barça-Madrid-Espanyol-un altre equip: Girona.
Toca algun instrument: Bé, cap
Practica esport: De manera regular, no.
A quina hora es lleva: Sobre les 6 / 6:30.
Trajectòria política: Als 18 anys vaig ser candidata amb la llista de CIU a les eleccions municipals de Castellbisbal . Actualment membre de la junta executiva comarcal de Junts x Catalunya Vallés Occidental –Terrassa. Regidora a govern per Junts x Catalunya Castellbisbal aquesta darrera legislatura. Consellera Comarcal del Vallés Occidental 2019-2023.
Trajectòria professional: Infermera des de l’any 1985 . He treballat com infermera de quiròfan. Durant 13 anys ,després em vaig endinsar en el mon de la gestió i direcció en un centre hospitalari, i fins fa 4 anys he estat Cap d’Àrea d’Infermeria de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. Membre de la junta de l’Associació Catalana de Direccions d’infermeria. He col·laborat amb diferents estudis d’investigació i he participat com a ponent i en l’organització de congressos a nivell autonòmic, estatal i internacional.
Què fa que hagi triat aquest partit polític: Perquè comparteixo els valors de transparència, compromís i coherència que defensa Junts en la seva proposta política per un país millor i lliure. Admiro el lideratge del MHP Puigdemont, un home de profundes conviccions republicanes , que ha assumit amb coratge els valors i principis de democràcia i progrés.
Se sent només català/na o només espanyol/ola o les dues coses: Catalana i persona del món.
Quantes hores dorm: aproximadament unes 6 hores diàries.
Un programa de televisió: Ciència Ficció de TV3.
Una sèrie: Plats bruts.
Un color: El groc.
Un tipus de roba: Roba còmoda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa