MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa fan la seva primera sortida fora de la ciutat
  • CA

Els Minyons de Terrassa han actuat aquest dimarts 12 d’octubre a Caldes de Montbui en la que és la primera actuació de la colla després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19 fora de la ciutat de Terrassa. L’actuació ha estat amb motiu de la festa major de Caldes, municipi del Vallès Oriental, on han actuat conjuntament amb els castellers del municipi local. Aquesta és la segona actuació dels minyons des de la Covid-19 i la primera fora de la ciutat de Terrassa.

La colla terrassenca ha obert l’actuació amb 2 pilars de 4 que han seguit d’un 3 de 7. La elecció en segona ronda ha estat el 5 de 7, i a la tercera ronda han descarregat un 4 de 7. Han acabat la diada amb el pilar de 5 i 3 pilars de 4 simultanis. Per la seva banda, els “escaldats” han començat amb un pilar de 4, seguit d’un 3 de 6 amb agulla. La tercera ronda han realitzat un 4 de 6, que ha anat seguit d’un 3 de 6, i han finalitzat amb un pilar de 4 aixecat per sota.

Els malves han agraït a la colla de Caldes la invitació i l’acollida, i han declarat que esperen tornar ben aviat, si és possible, sense cap restricció. Feia gairebé dos anys que els Minyons no sortien al carrer, i per aquest motiu, la colla es mostra molt entusiasmada de poder tornar de mica en mica a la normalitat i poder reprendre la seva activitat habitual.

La propera actuació dels malves serà el diumenge 17 d’octubre a les 12:00h del migdia a la plaça de Sant Roc de Sabadell, amb motiu de la diada castellera de Sabadell. Amb aquesta actuació, els Castellers de Sabadell inicien la temporada de castells, i per fer-ho, han decidit convidar els Minyons. El món casteller comença a activar-se de nou, i els Minyons de Terrassa no volen desaprofitar cap ocasió per tornar a gaudir dels castells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa