MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa actuen fora de la ciutat després de la Covid-19
  • CA

Els Minyons de Terrassa faran la primera actuació fora de la ciutat de Terrassa després de la pandèmia el proper dimarts 12 d’octubre. En aquest cas actuaran a la vila de Caldes de Montbui, a la comarca del Vallès Oriental, en honor a la festa major del municipi, que té lloc del 8 al 12 d’octubre. L’actuació es celebrarà a les 12:00h del migdia a la plaça de la Font del Lleó, situada al centre de la ciutat.

L’objectiu dels Minyons per a aquesta actuació serà seguir rodant els castells de 7. A la actuació de Caldes de Montbui, els Minyons també estaran acompanyats per la colla local, els Castellers de Caldes. La propera actuació després de la de la festa major de Caldes tindrà lloc a Sabadell el dia 17 d’octubre a les 12:00h del migdia, en honor a la diada dels Castellers de Sabadell.

El retorn del Minyons

Feia gairebé dos anys que els Minyons de Terrassa no sortien al carrer per exhibir els seus castells. Des del 17 de novembre de 2019, en motiu de la XL Diada de la Colla, que els malves no han pogut tornar a fer cap actuació fora de la ciutat. Ara sembla que el món casteller comença a retornar a la normalitat i pot reprendre la seva activitat, celebrant diades i festes, tal i com es feia abans de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, sempre respectant les mesures de seguretat.

Aquest més hem pogut tornar a veure els Minyons per primer cop després de 22 mesos sense actuar. Va ser el passat 3 d’octubre en motiu de la Diada de la Nova Atenes, al Raval de Montserrat de Terrassa. Aquest va ser el primer cop que la colla terrassenca actuava després de la Covid-19, el que va suposar una gran emoció tant per la colla com pels terrassencs i terrassenques amants de la cultura castellera, i a més a més, amb l’afegit d’actuar a casa. Ara el grup es prepara per la seva primera actuació fora del municipi, a Caldes, amb l’esperança que aquesta sigui la primera actuació de moltes més que puguin celebrar arreu de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa