MónTerrassa
Els Minyons tornen amb força després de gairebé dos anys sense actuar
  • CA

Aquest diumenge ha estat un dia mot especial pels Minyons de Terrassa. Els malves han tornat a actuar després de vint-i-dos mesos sense sortir al carrer per exhibir els seus castells. Els castellers terrassencs i terrassenques ho han tornat a fer amb més ganes i il·lusió que mai, i a més, amb una actuació a casa seva. L’actuació va tenir lloc aquest diumenge al matí, a les 12:00h, al Raval de Montserrat, en honor a la diada de La Nova Atenes. Aquesta diada és de caràcter biennal, el que es tradueix en que és una de les poques diades que no ha perdut cap edició per culpa de la pandèmia de la Covid-19, ja que l’any 2020 no li tocava celebrar-se.

Des del mes de novembre del 2019 que el terrassencs i terrassenques no podien veure cap actuació castellera dels minyons, per aquest motiu unes 200 persones aproximadament -segons afirma la colla castellera en un comunicat- es van acostar fins al Raval de Montserrat per gaudir de la primera exhibició dels malves després de la pandèmia. Enguany, per temes de límits d’aforament, no es va poder convidar a cap altra colla castellera. Tot i així, el Raval de Montserrat es va tenyir de samarretes malves: En aquesta diada hi van participar un total de 160 castellers.

Els minyons van obrir l’actuació amb un 3 de 7, que va anar seguit d’un 5 de 7. A la tercera ronda els malves van descarregar el 4 de 7 amb el pilar i van tancar les rondes de castells amb un 4 de 7. Per finalitzar, van acabar la diada amb 2 pilars de 5 simultanis i 3 pilars de 4 també simultanis. La propera actuació dels malves serà el dia 12 d’octubre al migdia a Caldes de Montbui juntament amb la colla local els Castellers de Caldes, i posteriorment, el 31 d’octubre per la Diada de Sant Narcís a la ciutat de Girona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa