MónTerrassa
Victòria del San Cristóbal per accedir als play-offs d’ascens

El CP San Cristóbal ha guanyat per 1 gol a 0 en la jornada 29 de la Tercera RFEF a l’equip de la plana de Vic, la UE Tona. Mario Cantí ha marcat l’únic gol del matx en el minut quinze de partit. Els aficionats que s’han apropat al
Municipal de Ca n’Anglada aquest diumenge a les 12 del migdia han vist com els parroquials obtenien els punts definitius per assegurar-se lluitar per pujar de categoria a falta d’un partit per acabar la competició.

El San Cristóbal rebia la UE Tona en el penúltim partit de la lliga de Tercera RFEF. Després d’empatar a dos en l’anterior partit contra la Grama, els parroquials es jugaven labclassificació matemàtica pels play-offs d’ascens. Les grades s’han omplert a mesura que el partit avançava fins a deixar pocs espais buits.

Lluita i efectivitat

El matx ha començat molt obert. Possessió repartida pels dos conjunts i arribades a l’àrea per ambdós equips sense trobar la forma de rematar de forma clara a porteria. Els blanc-i- blaus han jugat com sempre, defensa forta, canvis de banda a l’espai, buscant l’esquena del rival.

Els pupils de Daniel Andreu s’han avançat en el marcador en el minut quinze de partit. Sanku ha tocat amb la punta de la bota una pilota llarga i vertical. Tot i evitar la sortida del porter, l’esfèric sortia a fora. Mario Cantí, capità per l’absència d’Òscar Sierra per acumulació de targetes, l’ha recollit abans que sortís per la línia de fons i l’ha enviat al fons de la porteria malgrat la ràpida reacció del porter visitant.

Els visitants s’han estirat i han buscat amb més insistència la porteria protegida per Lázaro. La bona feina defensiva dels parroquials ha evitat que el Tona tingués ocasions clares. Sí que ha pogut ampliar l’avantatge el San Cristóbal amb una lluitada jugada de Mario Cantí. La seva passada no l’ha pogut aprofitar Ion Vázquez que ha enviat l’esfèric a la dreta de la porteria.

Defensa sòlida

El San Cristóbal ha disposat de diverses ocasions per ampliar el resultat a l’inici de la represa. El porter visitant ha aturat el xut fort i sec que d’Ion Vázquez. Ricki també ha disposat d’una ocasió, però el remat de cap des del punt de penal ha sortit. Els visitants també s’ha apropat a l’àrea local, però sense tanta claredat. L’ocasió més evident ha estat un xut fluix i ras des de fora l’àrea que Lázaro ha aturat sense problemes. La segona part ha mostrat més anades i tornades. Els equips han obert i allargat més les línies, però el San Cristóbal ha recollit files quan tocava per seguir amb la seva sòlida defensa. La intensitat inicial de la segona part ha anat baixant. Hi ha hagut més
interrupcions. Els parroquials han anat allargant el temps entre el servei de faltes i fores de banda.

Els osonencs del Tona, tot i aproximar-se en alguna ocasió a l’àrea parroquial no ha disposat de cap remat entre els tres pals. Els jugadors de Daniel Andreu han portat perill a la porteria rival amb jugades d’estratègia a pilota aturada, però ni Ricki, ni Sanku han estat encertats. El partit s’ha acabat amb un solitari gol de Mario Cantí que dona accés als play- offs d’ascens a falta de l’últim partit de la lliga contra la Pobla de Mafumet.

FITXA TÈCNICA

CP SAN CRISTÓBAL 1 – 0 UE TONA
Gols: 1-0 (15’) M. Cantí.
CP SAN CRISTÓBAL
ALINEACIÓ: 13 Alejandro Lázaro (P); 4 Ricki Calamardo; 5 Max Llovera; 8 Yeray Sabariego; 9 Jabbie Sanku; 10 Mario Cantí (78’); 11 Tom Diawara; 14 Ion Vázquez (90’); 16 Kevin Alarcón (78’); 18 Montoro; 21 Álex Jiménez.
BANQUETA: 6 Guillem Hernández (78’); 7 Abdeslam El Ouliad; 17 Juan Carlos; 19 Ricard Fernández; 20 Eric Cañete (90’); 22 Jordi Ranera (78’); 25 Álvaro García (P).
ENTRENADOR: Daniel Andreu

UE TONA
ALINEACIÓ: 1 Blanquera; 2 Jose Alberto; 3 Sebas; 4 Dan Coll; 6 Juvi; 8 Gasca; 11 Ferri; 12 Arnau Tortosa (57’); 20 Marc Roquet (77’); 21 Nil Salarich; 22 Adirà Casanova.
BANQUETA: 5 Lluc Barnus; 9 Álex Gaitan (77’); 13 Marc Quer; 15 Ferrán; 16 Muri; 17 Didac Serra; 19 Enric Vallès (57’).
ENTRENADOR: Ricard Farrés.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa