Última hora de futbol a Terrassa

Terrassa-Saguntino/Oriol Manrique

El Saguntino trenca la ratxa de victòries del Terrassa FC (1-2)

Notícia: El Saguntino trenca la ratxa de victòries del Terrassa FC (1-2)
Els de Chus Trujillo han perdut el partit amb un gol dels valencians al temps de descompte
CP San Cristóbal-CF Peralada/Néstor Llobet

El CP San Cristóbal respira (1-0)

Notícia: El CP San Cristóbal respira (1-0)
El gol de Ricki a les acaballes de la primera part dona els tres punts als parroquials
Victòria del Terrassa per 1-3 contra l'Alzira / Terrassa FC

Victòria del Terrassa FC contra l’Alzira en un partit ple de penals (1-3)

Notícia: Victòria del Terrassa FC contra l’Alzira en un partit ple de penals (1-3)
L'àrbitre ha estat el protagonista del matx amb tres penals assenyalats i un jugador de l'Alzira expulsat al minut 8