MónTerrassa
El Terrassa FC vol tancar la continuïtat d’Aythami, Adri Lledó i Jaouad

El Terrassa FC ja fa setmanes que treballa en la temporada vinent i el primer tema que volia deixar resolt és el capítol de renovacions. Es considera molt important poder mantenir el bloc de l’equip i per aquest motiu no es vol deixar passar el temps.

La setmana passa ja vàrem conèixer la continuïtat de Marcos Pérez, Diego Garzón, Lucas Viña, Víctor Morales, David Jiménez i Jordi Cano. També les incorporacions de Jordi Palacios del Peralada i Dani Guiseris de la FE Grama.

Ara totes les mirades se centren en Adri Lledó, jugador amb el qual el club ja s’ha reunit i se li ha presentat una proposta de renovació. El rendiment del migcampista ha estat excepcional i ja fa dues temporades s’ha convertit en un dels millors jugadors del Terrassa. La renovació no serà fàcil, el jugador vol escoltar primer totes les propostes que li arribin d’una categoria superior, 1RFEF, abans de prendre una decisió. Si finalment continua una temporada més en la 2RFEF, el Terrassa serà el seu equip. El passat mes de gener ja va rebre una oferta del Sabadell per fer el salt, però finalment la negociació no va arribar a bon port. De cara a aquest marcat d’estiu, el Sabadell no sembla tenir interès en Adri Lledó.

Un dels jugadors que el club també vol renovar és el davanter canari Aythami, jugador que també és considerat molt important i no només pels seus gols, sinó per tota la feina que fa sobre el terreny de joc i en el vestuari. El davanter ha marxat uns dies de vacances i s’espera una reunió en la seva tornada, tot i que el Terrassa no vol allargar massa el tema. Tot i que és un jugador amb ofertes, les dues parts tenen la voluntat d’arribar a un acord per continuar una temporada més.

Un altre peça clau ha estat Jaouad, el central marroquí va arribar procedent del Formentera en l’últim dia de mercat del passat estiu i s’ha convertit en un jugador vital en l’eix de la defensa. El jugador va firmar pel DUX Internacional de Madrid de 1RFEF, però com que finalment va baixar a 3RFEF per problemes econòmics, finalment va aterrar a Terrassa. Amb la baixa de Neeskens, el Terrassa vol lligar a Jaouad per una temporada més. El central té ofertes d’equips que ara mateix disputen el Play-Off d’ascens a 1RFEF.

Àlex Fernández renova per una temporada i el Terrassa prescindeix de Vivi

Qui ja ha firmat la seva renovació en els últims dies ha estat el capità del Terrassa, Àlex Fernández. El jugador és tota una institució al club i ja va deixar ven clar el director esportiu, Miquel Ezequiel, que Àlex continuaria en el Terrassa fins que ell volgués.

Finalment, les dues parts han arribat a un acord per allargar la vinculació del migcampista una temporada més, en la que serà la seva vuitena consecutiva.

Per altra banda, també s’ha fet oficial que Vivi no continuarà la temporada vinent. Tot i que va ser un fitxatge que va generar moltes expectatives al venir del Real Unión de 1RFEF, el jugador només ha disputat 7 partits de lliga a causa de dues lesions al menisc. La poca participació ha estat el motiu pel qual el Terrassa no ha volgut renovar el seu compromís amb Vivi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa