MónTerrassa
La secció de futbol femení del Jàbac arrenca amb 100 jugadores inscrites
  • CA

La secció de futbol femení del Jàbac Terrassa ja està preparada per començar la temporada 2022/2023. I ho farà amb un total de 100 jugadores inscrites que formaran 8 equips diferents. El club exposa en un comunicat que sent un “orgull molt gran” de poder arrencar aquest projecte.

Les 100 jugadores del club terrassenc es repartixen en vuit equips de diferents categories. Aquestes categories son: Un equip Amateur, dos equips Juvenil, un Cadet, un Infantil, un Aleví, un Benjamí i un altre Prebenjamí. L’amateur, els juvenils i el cadet començaran els entrenaments la propera setmana (29 i 30 d’agost), mentre que la resta d’equips ho faran el dia 1 de setembre.

“És per nosaltres un orgull molt gran poder començar aquest projecte amb aquestes xifres i esperem poder-lo consolidar i seguir ampliant de cara a properes temporades”, escriu el club.

El futbol femení: una aposta forta

La UF Jabac Terrassa va anunciat la recuperació del futbol femení a la seva entitat el passat mes de gener. Ho va fer a través de les xarxes socials, on va informar que des, des de llavors, es posaria en marxa la creació de diferents equips femenins al club. D’aquesta manera, l’entitat va voler sumar-se a la visibilització del futbol practicat per dones.

Dos mesos més tard, el més de març, es va presentar el nou projecte de futbol femení en una jornada molt especial a les instal·lacions de Les Palmeres.

Amb aquesta iniciativa de presentació i proves del Jàbac Femení, l’entitat egarenca va iniciar una aposta forta. Els seus dirigents van rebelar que “hem posat la primera pedra del projecte de Futbol Femení que tindrem al club a partir de la temporada que ve”. Des del club van agrair la participació a totes les jugadores que van anar a Les Palmeres a fer les proves, així com el recolzament que han tingut per part de les seves famílies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa