MónTerrassa
En marxa el nou projecte de futbol femení del Jabac Terrassa
  • CA

Un pas més. Èxit de la jornada de presentació del nou projecte de futbol femení del Jabac de Terrassa, aquest cap de setmana. Una jornada molt especial la que s’ha viscut aquest cap de setmana a les instal·lacions de Les Palmeres. Amb aquesta iniciativa de presentació i proves del Jàbac Femení l’entitat egareenca fa una aposta forta. Els seus dirigents reblen que “hem posat la primera pedra del projecte de Futbol Femení que tindrem al club a partir de la temporada que ve. La participació ha estat molt satisfactòria, amb prop de 40 jugadores de diferents edats”.

En marxa el nou projecte de futbol femení del Jabac Terrassa/Cedida

Amb el president i representants del món social, esportiu i polític

Per part del club, l’acte ha comptat amb la presència del president, Carles Mota, del coordinador Àlex López, dels responsables de la secció, Fran Alarcón i Estefanía López, que porten temps preparant la jornada i treballant en la confecció de les plantilles per la temporada vinent, així com també de diferents entrenadors de la casa que han coordinat les proves que han realitzat les jugadores que han assistit.

“Des del club volem agrair la participació a totes les jugadores que han vingut a Les Palmeres a fer les proves, així com el recolzament que han tingut per part de les seves famílies”. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde Jordi Ballart i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Angel Moreno , “als qui estem molt agraïts per haver estat presents en un dia tan important per a la nostra entitat”. Per altra banda, també hi ha hagut presència dels grups municipals Junts x Terrassa i PSC, a qui també volem donar moltes gràcies per la seva presència. El dia s’ho valia. Un nou equip de futbol femení, el que demostra que ja és una realitat i que té futur a la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa