MónTerrassa
El Jabac Terrassa recupera el futbol femení
  • CA

Aquest dijous, 13 de gener, la UF Jabac Terrassa ha anunciat la recuperació del futbol femení a la seva entitat. Ho ha fet a través de les xarxes socials en què informa que des d’ara, es posa en marca la creació de diferents equips femenins al club. D’aquesta manera, l’entitat vol sumar-se a la visibilització del futbol practicat per dones i ho vol fer amb totes les aspiracions posades. Primer però necessita futbolistes i, per això, ha fet una crida a totes les noies que estiguin interessades a formar part d’aquest nou projecte que es posin en contacte a través del telèfon 93 784 04 44 o bé enviant un correu electrònic a: [email protected]

Una mica d’història

No serà la primera vegada que el Jabac té equip femení. Aprofitant l’avinentesa, des del compte de Twitter Soccer Players han fet fil explicant-ne els orígens:

Es remunten a la temporada 2015-16, amb un equip que era de categoria juvenil/cadet i que va competir a Segona Divisió Juvenil, de la Federació Catalana de Futbol. El conjunt va quedar enquadrat en un complicat grup 4, amb diversos rivals que estaven dissenyats per aconseguir l’ascens, entre els quals destacaven els terrassencs EF Manu Lanzarote o el EF Bonaire, a més del Viladecavalls EF.

Les primeres cinc jornades van ser sorprenents, amb tres victòries i dos empats aconseguits davant dos dels equips favorits per aconseguir l’ascens, mantenint-se a dos punts del play-off d’ascens. Malauradament, en les següents 6 jornades, es va perdre 5 partits (3 contra els capdavanters), però donant una bona imatge de competitivitat. Es va arribar a l’equador de la competició en vuitena plaça. Als primers 5 partits de la segona volta, 2 victòries, 2 derrotes i un empat davant un dels equips de la categoria (el Mercantil, imatge que il·lustra la notícia) i posar-se en setena plaça.

A les últimes 6 jornades, es van aconseguir dues victòries, una d’elles davant un dels equips de la part alta; 4 derrotes, en partits on es van rotar jugadores. Des del compte Soccer Players ressalten “la demostració de valors de l’equip, fent el passadís d’ascens a les campiones, en un partit de màxima rivalitat”. L’èxit de l’equip, va arribar al Torneig Complementari, Grup 3, on el Jabac Terrassa va sumar 5 victòries, 2 empats i 1 sola derrota, que li van donar el títol en aquest campionat de final de temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa