MónTerrassa
El Play-Off del Terrassa FC passa per guanyar l’Olot

A dos punts del Play-Off es troba ara mateix el Terrassa, en plena lluita per entrar a les places que donen un bitllet per poder jugar la promoció d’ascens. Aquesta situació fa que els egarencs disputin pràcticament una final en cada una de les deu jornades restants del campionat de lliga.

Després de fer un gran partit davant el Lleida, volen fer bo el punt aconseguit la setmana passada i brindar una nova victòria a l’afició. El rival serà un Olot que després d’un molt mal inici de temporada, han començat a aixecar el cap i sumen tres victòries i dos empats en els últims cinc partits. Tot i això, encara es troben en zona de descens a tres punts de distància.

El partit es jugarà aquest diumenge a les 17:00 hores i els socis del Terrassa podran retirar un cop més dues entrades totalment gratuïtes per aquest partit.

El Terrassa vol fer-se fort a casa

Una de les assignatures pendents del Terrassa és acabar de convèncer a l’estadi Olímpic, si bé és cert que es va guanyar a l’Ebro, les sensacions no han estat les millors des de la seva estrena en aquest 2023.

La visita de l’Olot és un bon moment per espantar fantasmes i demostrar que aquest equip està preparat pel repte de lluitar per tan desitjat Play-Off.

Jordi López comptarà de nou amb David Jiménez que es va perdre l’últim partit a causa d’una malaltia. Per altra banda, qui no tornarà a trepitjar la gespa és el migcampista Vivi, que ha recaigut de la seva lesió i ha patit una nova ruptura al menisc intern del genoll.

El Terrassa també ha anunciat a través de les xarxes socials un acord amb l’empresa Sponsor 4u, què es farà càrrec de la publicitat i màrqueting esportiu oficial del club.

L’Olot és un altre des de l’arribada d’Iñigo Arriola a la banqueta

Temporada complicada la que està vivint l’Olot aquesta temporada, els resultats no l’han acompanyat durant la majoria de jornades i no ha pogut sortir en cap moment de les zones de descens.

Tres són els entrenadors que han passat per la banqueta olotina, el primer va ser Mandiola, entrenador amb el qual van aconseguir l’ascens de 3RFEF a 2RFEF. Després de la destitució del tècnic basc per mal resultats va arribar un vell conegut de l’afició egarenca, Jonathan Risueño, a qui tampoc li va somriure la sort i va acabar sent destituït. Finalment, s’ha fet càrrec Iñigo Arriola de l’equip i sembla que amb ell han arribat per fi els bons resultats. Iñigo, havia estat
segon entrenador de Mandiola i Risueño anteriorment.

La imatge de l’Olot és un altre i han aconseguit guanyar contra equips de la part alta de la classificació. També, el fet de reforçar-se al mercat d’hivern ha ajudat a l’equip a assolir millors resultats.

Pel partit d’aquest diumenge, l’Olot té la baixa d’un dels seus centrals titulars, Uri Ayala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa