MónTerrassa
Gracia Moreno presenta la seva candidatura per liderar el CP San Cristóbal

Aquest dimecres, dia 22 de març, es va presentar oficialment la candidatura “#conGracia”, que aspira a fer-se amb la direcció del CP San Cristóbal. L’acte es va dur a terme al mateix bar de l’entitat esportiva i va comptar amb la presència de la candidata a president, Gracia Moreno, i dels membres que l’acompanyen.

La candidatura compta amb vuit membres, a més de la presidenta, que ja han establert quins serien els seus rols a ocupar dins de la junta directiva: Próspero Nicolás (directiu honorífic), Juanma Rodríguez (Vicepresident I), Neftali Morcillo (Vicepresident II), Ruth Hibernón (Tresorera), Eva Maria Navarro (secretària), Cristina Morillo (Vocal i àrea social i penyes), Antonio Espigares (Vocal II, futbol base i famílies), i Antonio Barbero (vocal III, instal·lacions).

Els vuit punts claus de la candidatura

ConGracia es presenta a les eleccions amb vuit punts claus en el seu programa. En primer lloc, proposen una nova estructura tant directiva com esportiva, amb noves àrees dedicades a la metodologia, rendiment o psicologia del futbol base. Justament el futbol base és la segona gran prioritat, on diuen que aposten per una “professionalització” i ampliació amb personal qualificat.

En tercer lloc hi ha l’àrea social, on Gracia creu que cal recuperar l’aspecte més de “barri” i de ciutat, apostant per tornar a organitzar les festes socials del club. En quart lloc, el primer equip, amb un nou projecte basat en la masia a llarg termini, sense deixar d’apostar per la competitivitat. Uns pressupostos participatius i més transparents, és el punt cinc del programa electoral.

Sobre les instal·lacions creuen que cal optimitzar-les d’una manera “més eficient i coherent”. Pel que fa a la indumentària, punt set, creuen que cal recuperar una uniformitat total en el futbol base. I finalment, el darrer punt, és la Setmana del Futbol Base, on aposten per recuperar aquest esdeveniment a finals de juny.

Les eleccions a la presidència del club es duran a terme el 29 de març. Hi ha dues candidatures: la de Gracia Moreno, per una banda, i la de Francisco Machado (actual president del CP San Cristóbal), per l’altra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa