MónTerrassa
El Terrassa FC vol passar pàgina i guanyar l’Alzira

Després de la dura derrota patida el passat diumenge contra el Deportivo Aragón, el Terrassa FC vol passar pàgina i endur-se la victòria en el pròxim partit davant l’Alzira. Duel que es disputarà diumenge 26 de març a les cinc de la tarda.

Els egarencs, tot i sumar una última derrota, continuen a un punt de la promoció d’ascens, plaça que ara mateix ocupa el Formentera, amb 38 punts.

Per la seva part, l’Alzira es troba immers en la lluita per allunyar-se de la zona de descens a 3RFEF. Els valencians són dotzens amb 31 punts, a 6 del Terrassa. En el partit d’anada, Alzira i vermells van empatar en un duel on el Terrassa va tenir les ocasiones més clares de gol. El Terrassa recupera Aythami que ja es troba totalment recuperat de la seva lesió, i també a Sergi Serrano, que torna després de quatre partits de sanció.

A espantar els fantasmes de l’última derrota

Els egarencs no volen més entrebancs i són conscients que si volen assolir el Play-Off ja no poder perdonar molts més punts fins al final de lliga.

Les sensacions davant el Deportivo Aragón van ser bones i la falta d’encert de cara a porteria va ser un dels causants d’una inesperada derrota. En aquest sentit, Jordi López recupera al davanter canari Aythami, que torna a estar disponible després d’estar cinc setmanes lesionat. Aythami, l’home gol del Terrassa la temporada passada, aportarà una nova alternativa en l’atac de l’equip egarenc.

També torna Sergi Serrano després de complir els 4 partits de sanció que va determinar el comitè de competició. Qui no estarà disponible és el central Jaouad, que serà baixa per aquest partit a causa d’acumulació de targetes.

L’equip està confiat en el fet que el resultat de la setmana passada va ser un ensurt i que aquest diumenge davant la seva afició podran endur-se una nova victòria i continuar en la lluita per entrar al Play-Off.

L’Alzira no vol continuar caient en la classificació

Els valencians porten tres derrotes i un empat en els últims quatre partits i tenen la necessitat de sumar tres punts per capgirar els mal resultats. Tot i que després de reforçar-se molt bé al mercat d’hivern semblava un equip en dinàmica ascendent, aquesta acumulació de mals resultats els ha portat de nou a mirar cap a sota.

Per aquest partit, l’Alzira tindrà les baixes per expulsió i acumulació de targetes dels jugadors Javi Serra i Marenyà.

L’Alzira que va tenir problemes de gol al principi de campionat ho va resoldre molt bé amb les incorporacions d’Aketxe i Joel Rodríguez al mercat hivernal i seran dues de les principals amenaces ofensives de l’equip valencià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa