MónTerrassa
L’àrbitre del Terrassa FC denuncia haver patit insults, cops i escopinades

L’àrbitre del Terrassa FC denuncia haver patit insults, cops i escopinades. El Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha informat aquest dilluns del suposat episodi de violència que va patir el col·legiat Pablo Monterrubio Torres, un cop va finalitzar el partit entre el Terrassa FC i el CF Badalona Futur, corresponent al grup III de Segona RFEF.

Afirma el trio arbitral va patir greus insults quan es dirigien cap al seu vehicle en sortir de l’Estadi Olímpic de Terrassa. L’àrbitre assegura en l’atestat que van abandonar el recinte entre cops de peu, cops de puny i escopinades. “Sou uns fills de puta, sou uns merdes, sous uns pocavergonyes, ara haureu de donar la cara, us matarem”, diuen que van haver d’escoltar.

“Temem per la nostra integritat física atesa la violència i l’actitud que els agressors van tenir contra nosaltres. Quan vam arrencar el vehicle, una munió de persones es va llançar contra el cotxe i van començar a clavar cops i cops de peu de forma molt violenta per tot arreu. Fins i tot, van intentar obrir el vehicle per la porta del copilot i la porta del maleter”, relata Monterrubio a l’acta a la qual ha estat feta publica aquest dilluns a través de la pàgina web del mateix Comitè.

El col·legiat assegura haver estat agredit i amenaçat per un grup de seguidors

Segons l’acta, l’incident va comptar amb diversos testimonis, entre els quals hi hauria “el delegat del camp i delegat de l’equip, l’encarregat de protocol del Terrassa FC, diversos aficionats i mitjans de comunicació”. El vehicle estava estacionat en la porta d’accés a la Zona VIP de l’Estadi, a la via pública, i el trio arbitral va ser acompanyat pels dos responsables del club terrassenc. Subratllen que l’aparcament que l’entitat els va facilitar “no estava perimetralment protegit, ni amb tanques”.

Va ser aleshores quan van observar un grup de 6-8 persones que es trobaven proferint insults a l’autobús del conjunt visitant. Quan van veure que s’aproximava la tripleta arbitral els insults van canviar de destinatari. “Es van tapar el cap amb caputxes i es tapaven el rostre amb les jaquetes i les mans, en una actitud agressiva i perillosa, començant a témer per la nostra integritat”, relata. Va intervenir una de les persones del club, intentant posar pau, però no ho va aconseguir. “Van començar a clavar cops de peu, escopinades, ens insultaven i van començar a colpejar el vehicle”, diu. Amb l’ajuda del personal del club van entrar dins i van intentar arrencar, però es van trobar la multitud violentant el cotxe. Per sortir d’allà, afirma, van haver d’anar en direcció contrària. L’àrbitre ha presentat un atestat de danys del vehicle en el qual s’hi poden apreciar tot de bonys, la xapa enfonsada i un retrovisor afectat.

Subratllen que amb conversa telefònica es va intentar identificar els presumptes agressors, i també aportar testimonis. Lamenten que en cap moment es personés la policia a ajudar-los. Per tot plegat, han presentat denúncia a la Policia Nacional de Saragossa.
















Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa