MónTerrassa
El detall de Dani Olmo amb el fill malalt de Jordi Ballart
  • CA

El futbolista del Leipzig Dani Olmo ha volgut tenir un detall amb el fill malalt de Jordi Ballart. Segons ha publicat a les xarxes socials el mateix alcalde de Terrassa, el jugador del club alemany li ha fet arribar una samarreta de la selecció espanyola amb el seu nom i el dorsal “19” que porta amb una dedicatòria especial per a en Xito: “Molta força, crack, aquest partit el guanyaràs segur! Una abraçada gran, Xito”. El regal també ve acompanyat d’una pilota signada amb dedicatòria inclosa. Ballart ha volgut agrair publicament Olmo per la seva “humanitat i empatia” i més “en aquests dies tant durs que està passant en Xito”.

El fill gran de Jordi Ballart va ingressar a l’Hospital Sant Joan de Déu el passat 15 d’agost després de ser diagnosticat amb una leucèmia molt agressiva. Ja son mes de dos mesos que la família viu la lluita de l’infant, sotmès a sessions de quimioteràpia per tal de poder controlar el càncer, un tractament que el propi Ballart reconeixia que és “com una muntanya russa”. Durant tot aquest temps, l’alcalde ha anat explicant com viuen el dia a dia a l’hospital, les sessions de rialles i d’entreteniment gràcies a voluntaris que fan més amena l’estada però també el patiment que veu en el seu fill cada cop que pateix una sessió del dur tractament. En aquests temps, en Xito ha anat rebent regals i detalls de diverses entitats, clubs esportius i persones a títol individual que li han fet arribar la seva estima i els desitjos d’una ràpida recuperació.

Un dels darrers post que va penjar va ser dissabte passat. En aquí, l’alcalde feia referència a un dels “jocs” que tenen amb el seu fill. Una capsa màgica on hi han dipositats imatges i objectes que els evoquen temps i records feliços. D’entre totes les fotografies que s’hi acumulen, Ballart en va voler destacar una en què es veu ell i el seu fill asseguts en un acte d’arts marcials del Club Natació Terrassa. I és que en Xito acompanya molt sovint el seu pare a actes oficials d’entitats i festes. “Tornarem a gaudir junts de la ciutat. Segur”, li diu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa