MónTerrassa
Ballart no s’oblida dels dos fills petits: “Els germans d’en Xito són herois”

El passat 15 d’agost de 2021, l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart anunciava a través de les xarxes socials que el seu fill gran patia una agressiva leucèmia. “Aquests dies comencem a casa la lluita contra una leucèmia greu que ens ha arribat de forma inesperada, ràpida, molt agressiva i que està atacant el meu fill gran”, escrivia. Aquest dimecres, 15 de setembre, ja fa un mes que la família ha convertit l’Hospital Sant Joan de Déu en la segona casa. I és que en Xito continua ingressat, ja que està sent sotmès a diverses sessions de quimioteràpia per tal de poder controlar el càncer, un tractament que el propi Ballart reconeixia que és “com una muntanya russa”.

“Avui fa un mes que la nostra vida va canviar per complet i ens té les forces focalitzades a la planta d’oncologia pediàtrica de Sant Joan de Déu”, ha recordat Ballart en un nou post en el qual es focalitza en com ha canviat la vida de la família des d’aquell fatídic dia. Perquè en Xito té dos germans més, més petits i que han de mantenir el màxim possible els hàbits i la rutina de qualsevol infant. “En Xito té dos germans que també ens necessiten”, subratlla per matisar que “intentem que l’excepcionalitat del moment els alteri el menys possible la seva vida”.

La reflexió incideix en com una malaltia, sobretot aquelles que requereixen una llarga hospitalització, no només afecta al pacient sinó que altera tota la família. “Les famílies que vivim l’hospitalització d’un dels nostres fills tenim també el repte de preservar certs moments en família. Tot i que no hi siguem els 5 i no sigui fàcil. Però així ho intentem”, explica. Aquest cap de setmana, els pares s’han endut els dos petits a veure els avions a El Prat. Un moment de descans i per agafar energies. “Els germans també són un herois”, sentencia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa