MónTerrassa
José Luís Díaz-Varela, premi a la Trajectòria Empresarial als Premis Cambra

El president i fundador del Grupo Indukern, José Luís Díaz-Varela, serà reconegut amb el premi a la Trajectòria Empresarial dels Premis Cambra 2023. El guardó vol reconéixer les fites empresarials assolides pel Grupo Indukern i la seva vinculació a Terrassa amb Kern Pharma, el tercer laboratori de l’Estat en unitats venudes i una de les principals plantes farmacèutiques. Díaz-Varela rebrà el premi el proper dia 27 d’abril en l’acte dels Premis Cambra, que enguany tindran un nou format.

A més del Grupo Indukern, Díaz-Varela és creador de més d’una cinquantena d’empreses en diversos sectors i ha estat pioner en la internacionalització, “creant i conservant lligams de confiança amb proveïdors i clients durant anys i fins el dia d’avui”, apunta la Cambra. Comenten que es ret homenatge a la seva “capacitat de treball, afany de superació i tarannà en constant emprenedoria”.

Kern Pharma, del Grupo Induken, a Terrassa des de l’any 1999

La vinculació del Grupo Indukern a la demarcació de la Cambra de Comerç Terrassa es concreta en Kern Pharma, empresa instal·lada a Terrassa des de l’any 1999 i que, en aquests anys, ha esdevingut un dels laboratoris líders del sector dels genèrics a l’Estat espanyol. Aquest fet ha tingut un impacte positiu per a la ciutat en la creació d’ocupació directa i indirecta, i també en l’atracció de talent, especialment, en l’àmbit de la salut.

Les empreses premiades als Premis Cambra 2023

El president del grup rebrà el premi el proper dia dijous 27 d’abril en un acte presidit per la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, a la Cambra de Comerç de Terrassa. Els premiats en les tres categories restants es poden consultar clicant en aquest enllaç. Pel que fa a la nova categoria d’enguany, Star-Up Emergent, s’escollirà el premiat in situ en l’acte final que se celebrarà al Teatre Principal de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa