MónTerrassa
Tret de sortida als Premis Cambra amb la incorporació d’una nova categoria

La Cambra de Comerç de Terrassa posa en marxa una nova edició dels Premis Cambra, que reconeixen públicament empreses que han desenvolupat un projecte rellevant o han assolit diferents reptes d’interès. Les empreses ja poden presentar-se en una de les categories obertes a concurs -Internacionalització; Sostenibilitat; Innovació; i la nova categoria Start-up Emergent- fins el 2 de març. Enguany, l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dijous 27 d’abril.

Poden optar al guardó les empreses amb seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. La presentació de candidatures es realitza mitjançant un formulari que es pot trobar en aquest enllaç.

L’any passat, els Premis Cambra van tenir lloc a Olesa de Montserrat, on van reclamar acabar amb la B-40. Us oferim imatges de l’última edició dels premis en aquest enllaç.

La novetat: la nova categoria Start-up Emergent

Enguany, la novetat és la nova categoria Start-up Emergent. Segons informen en un comunicat, aquesta incorpora un jurat específic, en concret, els actuals membres dels Grups Plató Innovació de la Cambra de Comerç de Terrassa, que actuarà de pre-seleccionador, escollint les tres candidatures que competiran en el mateix acte de lliurament.

Tres categories més per reconèixer empreses

El Premi Cambra a la Internacionalització distingirà “aquella empresa que hagi expansionat de forma sostinguda a la seva activitat internacional, amb una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada o amb fort potencial”.

Per altra banda, el Premi Cambra a la Sostenibilitat guardonarà “aquella empresa que hagi desenvolupat actuacions destacables per garantir la seva sostenibilitat i contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030, amb polítiques que afavoreixin i tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials”.

Finalment, el Premi Cambra a la Innovació premiarà “l’empresa que hagi tingut una trajectòria estretament lligada a l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament aplicada als seus productes i processos”.

El jurat per a aquestes tres últimes categories estarà format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Terrassa, guardonats en anteriors edicions dels Premis Cambra, representants dels patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació. Durant l’acte també es lliurarà el Premi Cambra a la Trajectòria Emprenedora, el qual no està sotmès a concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa