MónTerrassa
Tret de sortida als Premis Cambra amb la incorporació d’una nova categoria
  • CA

La Cambra de Comerç de Terrassa posa en marxa una nova edició dels Premis Cambra, que reconeixen públicament empreses que han desenvolupat un projecte rellevant o han assolit diferents reptes d’interès. Les empreses ja poden presentar-se en una de les categories obertes a concurs -Internacionalització; Sostenibilitat; Innovació; i la nova categoria Start-up Emergent- fins el 2 de març. Enguany, l’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dijous 27 d’abril.

Poden optar al guardó les empreses amb seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. La presentació de candidatures es realitza mitjançant un formulari que es pot trobar en aquest enllaç.

L’any passat, els Premis Cambra van tenir lloc a Olesa de Montserrat, on van reclamar acabar amb la B-40. Us oferim imatges de l’última edició dels premis en aquest enllaç.

La novetat: la nova categoria Start-up Emergent

Enguany, la novetat és la nova categoria Start-up Emergent. Segons informen en un comunicat, aquesta incorpora un jurat específic, en concret, els actuals membres dels Grups Plató Innovació de la Cambra de Comerç de Terrassa, que actuarà de pre-seleccionador, escollint les tres candidatures que competiran en el mateix acte de lliurament.

Tres categories més per reconèixer empreses

El Premi Cambra a la Internacionalització distingirà “aquella empresa que hagi expansionat de forma sostinguda a la seva activitat internacional, amb una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada o amb fort potencial”.

Per altra banda, el Premi Cambra a la Sostenibilitat guardonarà “aquella empresa que hagi desenvolupat actuacions destacables per garantir la seva sostenibilitat i contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030, amb polítiques que afavoreixin i tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials”.

Finalment, el Premi Cambra a la Innovació premiarà “l’empresa que hagi tingut una trajectòria estretament lligada a l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament aplicada als seus productes i processos”.

El jurat per a aquestes tres últimes categories estarà format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Terrassa, guardonats en anteriors edicions dels Premis Cambra, representants dels patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació. Durant l’acte també es lliurarà el Premi Cambra a la Trajectòria Emprenedora, el qual no està sotmès a concurs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa