MónTerrassa
Els Premis Cambra mostraran una nova Cambra “renovada i més oberta que mai”

Els Premis Cambra 2023 arriben amb un format totalment nou: “No tenen res a veure amb els premis de l’any passat ni amb els d’anteriors edicions“. Així ho ha reafirmat el director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats, en una roda de premsa celebrada aquest matí per anunciar el programa del premis d’enguany. I és que, aquest 2023, els premis es duran a terme durant tota la jornada del dia 27 d’abril a la mateixa Cambra de Terrassa, per tal de presentar la transformació de les instal·lacions i la nova etapa en la qual s’endinsa la formació empresarial.

Les obres es van iniciar el passat mes de novembre i finalitzaran aquesta Setmana Santa. Precisament, el canvi de data de la celebració dels Premis Cambra -que se celebren habitualment a l’estiu- és per anunciar la posada en marxa de la nova imatge de la Cambra “més oberta que mai”: Cambra Business & Working (Cambra B&W), un projecte que neix amb la vocació de “ser una plataforma per al foment de l’esperit emprenedor de la demarcació, amb un sentit ampli i actual, capaç d’aprofitar la potencialitat de la ciutat”.

La responsable d’Estratègia i Projecció Institucional, Iolanda Pujol; el director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Josep Prats; i la responsable de Cambra Business & Working, Transformació Digital i Sostenibilitat, Marianella Pereira | Cristóbal Castro

Aquest nou projecte de la Cambra, amb una inversió de 1,250 milions d’euros, inclou la total renovació física de les tres plantes. La planta baixa serà un espai obert on hi haurà diferents sales de reunions (Cambra B&W Lab), a la primera planta hi haurà l’espai Cambra B&W Creixement, mentre que a la tercera hi haurà un espai per a co-working digital, anomenada Cambra B&W Digital.

Els Premis Cambra mostraran les noves instal·lacions de la formació empresarial, renovades i “més oberta que mai” | Laura Gómez

Uns Premis Cambra amb unes instal·lacions renovades i obertes

Així doncs, el plantejament dels premis és totalment diferent. El lliurament dels premis s’emmarcarà en una àmplia jornada d’opinió, reflexió i intercanvi, entorn el món de l’empresa que s’estructurarà en quatre blocs temàtics, un per cada categoria dels premis (internacionalització, sostenibilitat, innovació i la nova categoria start-up emergent). També s’inclou el premi a la Trajectòria Empresarial, però aquest és fora de concurs.

Els Premis Cambra mostraran les noves instal·lacions de la formació empresarial, renovades i “més oberta que mai” | Laura Gómez

La jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i s’allargarà fins les onze de la nit. Els tres primers blocs tindran lloc a la Cambra de Terrassa, mentre que l’últim serà al Teatre Principal de Terrassa. Allà se celebrarà l’acte ‘Rock & Business’ de la mà de Josep Coll, “la primera conferència d’emprenedoria de la història amb banda de rock en directe”.

Programa dels Premis Cambra 2023

  • 9:30h – 11:15h. Espai d’Internacionalització. Lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Internacionalització’. Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa.
  • 12:30h – 14:30h. Presentació institucional de la Cambra B&W. Lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Trajectòria Empresarial’. Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa.
  • 17:00h – 18:30h. Espai Sostenibilitat i Innovació. Lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Sostenibilitat’ i del ‘Premi Cambra 2023 a la Innovació’. Lloc: Cambra de Comerç de Terrassa.
  • 20:00h – 23:00h. Espai Emprenedoria. Exposició de candidatures finalistes, votació pública i lliurament del ‘Premi Cambra 2023 a la Start Up Emergent’. Show ‘Rock & Business’ de Josep Coll. Lloc: Teatre Principal de Terrassa.

Un total de 33 candidatures concorren a la nova edició d’aquests guardons. Entre les candidatures hi ha empreses de Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Terrassa, Matadepera i Olesa de Montserrat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa