MónTerrassa
JJ Parki torna a repetir èxit a les llistes de música americanes
  • CA

L’artista James Parkin, més conegut amb el seu nou artístic “JJ Parki”, torna a repetir èxit a les llistes de música dels Estats Units. La seva col·laboració amb la cantautora xilena Josefina Echenique “Mañana” ja sona a la ràdio americana ‘Amazing Radio USA’. Aquesta és la tercera col·laboració de l’artista terrassenc que rep el suport del canal de ràdio estatunidenc. 

La cançó sona a ‘Amazing Radio USA’ des del dijous passat dia 11 d’agost, menys de dues setmanes abans del seu llançament oficial a les plataformes d’streaming, que segons informa el mateix compositor serà el proper dijous 25 d’agost. Parki afirma que es mostra “molt il·lusionat” amb el suport rebut abans del llançament oficial. 

La col·laboració porta per nom “Mañana” i es tracta “de tenir paciència abans de prendre una decisió”, explica Parki. El tema es va produir durant el confinament en 2020. Parki va contactar amb Echenique, cantautora de folk, pop i jazz xilena, i li va enviar una lletra que tenia escrita de fa anys. La lletra “està basada en les obres de l’escriptora Gloria Fuertes, i la vaig fer originalment per un projecte de teatre independent”, exposa el lletrista.

A més a més, “Mañana” va guanyar quatre estrelles de cinc i va rebre elogis del jurat del concurs anual UKSC (United Kingdom Songwriting Contest).

Un èxit que es repeteix per tercer cop enguany

JJ Parki ja havia rebut el suport del mateix canal de radio als Estats Units amb altres col·laboracions, com “My Esprit”, ”The First One Is As Good As The Last”, o “Let’s Get Back In The Car”.

Més sobre JJ Parki

JJ Parki és un artista i compositor amb ressò internacional nascut a Southport, prop de Liverpool, però fa tres anys que viu a Terrassa, on ha començat una nova vida i s’ha convertit en un nou terrassenc d’adopció. El seu àlbum debut porta per nom “Cafè de la musique”, on ell ha escrit totes les lletres i ha signat un contracte amb una discogràfica d’Alemanya. Les cançons ja es poden escoltar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa