MónTerrassa
Terrassa adopta un nou artista d’èxit internacional, JJ Parki
  • CA

James Parkin, o més conegut amb el seu nou artístic “JJ Parki”, és un artista i compositor amb ressò internacional nascut a Southport, prop de Liverpool, però fa tres anys que viu a Terrassa, on ha començat una nova vida i s’ha convertit en un nou terrassenc d’adopció. Parkin acaba d’editar el seu àlbum debut on ell ha escrit totes les lletres i ha signat un contracte amb una discogràfica d’Alemanya.

El seu nou àlbum porta com a títol “Café de la musique”, i una de les seves cançons, “Hard To Forget”, és en col·laboració amb la cantant, actriu i model australiana Hayley Gia Hughes. La cançó ha cridat molt l’atenció d’una discogràfica alemanya, el que ha permès que Parkin hagi signat un contracte amb la discogràfica, del qual n’està mot orgullós i reconeix que ha tingut molta sort. També ha col·laborat amb la cantant xilena Josefina Echenique i altres artistes de Galícia, Anglaterra o Escòcia.

James Parkin amb el seu nou disc editat “Cafè de la musique” | Cristóbal Castro

Amb un català perfecte, Parkin explica que compagina la seva feina com a compositor amb la feina de professor titular d’anglès a l’escola d’idiomes FIAC de Terrassa des de fa tres anys. “Pel matí em dedico a fer feina de l’àlbum, i per la tarda faig classes”, narra. Fa tres anys que viu a Terrassa, però ja havia voltat per Catalunya anteriorment. “Sempre ha arribat a Catalunya per motius laborals. Primer vaig estar a Manresa un any, després als Països Baixos, i després vaig tornar a Manresa durant dos anys i mig, i he acabat a Terrassa, on ara tinc la meva parella i el meu pis”, comenta. Afegeix que “Catalunya ja està al meu ADN”.

Amb el seu àlbum debut “Café de la musique” espera poder arribar a molts més països arreu del món, però també aquí a Catalunya, la seva nova terra: “Tant de bo que pugui donar a conéixer el meu nom arreu de Catalunya”, desitja. Amb la seva passió per la música i les ganes de seguir treballant, segur que el seu nom tindrà un gran èxit, tant a Catalunya com a nivell internacional.

Les seves cançons es poden escoltar en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa