MónTerrassa
JJ Parki es fa un lloc a les llistes de música americanes
  • CA

L’artista i compositor anglès de ressò internacional James Parkin, més conegut amb el seu nom artístic JJ Parki, ha arribat a les llistes de música americanes amb la seva cançó “My Esprit” en col·laboració amb l’escocès L.A.B.S. L’artista resident a Terrassa ha aconseguit així agafar embranzida i fer-se un lloc al mercat americà amb gran èxit.

Parkin explica a Món Terrassa que està “molt il·lusionat”, i que el salt a la llista de més reproduccions a l’emissora internacional Amazing Radio ha estat tota una sorpresa. Primer de tot, perquè no es tracta d’una cançó nova, sinó que va escriure el tema a finals del 2020 a la nostra ciutat; i en segon lloc, perquè està escrita en anglès i en francès.

La cançó és una barreja del so dels anys 80 i electrònica. La lletra parla “de l’alegria i de gaudir de la vida després de mesos i mesos confinats” i de “les ganes de tornar a viatjar amb les persones que més estimem”, exposa. Malgrat hagi pujat a la llista de més reproduccions americanes dos anys més tard, Parkin n’està molt orgullós i “molt agraït pel suport”.

La cançó “My Esprit” està inclosa al seu àlbum més recent “Café de la musique”, publicat a finals del 2021, on ell ha escrit totes les lletres. Totes les cançons es poden escoltar a plataformes com SoundCloud, Spotify o Apple Music. Ara, el compositor es troba treballant en un nou projecte amb la cantant de Murcia Lou Rumi, que sortirà a la llum els propers mesos.

Parkin va néixer a Southport, prop de Liverpool, però fa tres anys que viu a Terrassa, on ha començat una nova vida i s’ha convertit en un nou terrassenc d’adopció. De cara el futur, desitja poder arribar a molts més oients i “tant de bo pugui fer una col·laboració en català”, exclama amb il·lusió. Amb la seva passió per la música i les ganes de seguir treballant, segur que caldrà recordar el seu nom.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa