MónTerrassa
La segona col·laboració d’un terrassenc sonant a la ràdio dels Estats Units
  • CA

El compositor i lletrista James Parkin, més conegut amb el seu nom artístic JJ Parki, repeteix el seu èxit a les llistes de música dels Estats Units amb una nova col·laboració amb l’artista Pat Travers. La cançó, de nom “The First One Is As Good as the Last”, ja sona a la ràdio americana Amazing Radio USA des del passat 1 de juny fins avui mateix. Tot això quan queda menys d’una setmana pel llançament oficial del nou tema, previst pel proper dilluns 13 de juny a les plataformes d’streaming.

L’artista resident a Terrassa ja havia rebut suport del mateix canal de ràdio amb la cançó “My Esprit”, en col·laboració amb l’escocès L.A.B.S, que va tenir molt bona rebuda. Amb aquesta segona col·laboració sonant una altra vegada als Estats Units el fa estar “molt il·lusionat”. Parkin explica que aquest tema “fa pensar als anys 60, con si fós una nostàlgia de The Beatles amb un toc de modernitat”. El tema tracta de l’amor del cafè, malgrat que la lletra “fa pensar a un amor profund per un ésser estimat”.

“The First One Is As Good As The Last”, de JJ Parki i Pat Travers | Cedida

Nou àlbum de JJ Parki i Pat Travers

Aquesta col·laboració no serà l’últim tema conjunt que escoltarem de JJ Parki i Pat Travers. I és que els dos artistes s’uniran per fer un àlbum conjuntament, previst que surti el proper any 2023, on s’inclourà el tema “The First One Is As Good as the Last”.

Addicionalment, a partir del pròxim 1 de juliol també es podrà escoltar una nova versió de “Let’s Get Back In The Car” del grup de country gallec Electric Sunset amb lletra de JJ Parki.

Va debutar amb l’àlbum “Cafè de la musique”

JJ Parki és un artista i compositor amb ressò internacional nascut a Southport, prop de Liverpool, però fa tres anys que viu a Terrassa i ja s’ha convertit en un nou terrassenc. El passat desembre va editar el seu àlbum debut “Café de la musique”, que es pot escoltar en aquest enllaç, on ell ha escrit totes les lletres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa