MónTerrassa
Una discogràfica italiana firma dues col·laboracions amb l’egarenc JJ Parki

El lletrista i compositor JJ Parki ha signat un segon contracte amb la discogràfica italiana WOWLAND, amb qui ja havia signat una contracte aquest passat desembre per la col·laboració “Soleil (Melody Of The Sun)” amb els artistes Lou Rumi i Yury Zubov. Ara, la discogràfica firma per la cançó “My Esprit” amb l’artista escosès L.A.B.S, un tema nascut a finals de 2020 a Terrassa que parlar sobre les ganes de sortir de casa i recórrer el món, i que sortirà a finals s’aquest mes.

Parki ja havia col·laborat prèviament amb L.A.B.S amb el tema “Love Demo”. Ambdues col·laboracions formen part del seu àlbum debut “Café de la musique”, que va sortir a la llum a 2021 i que reuneix 11 temes. A més a més, “My Esprit” ja formava part de la llista de més reproduccions a l’emissora internacional Amazing Radio UK i Amazing Radio USA.

Un 2023 que arriba carregat de novetats per JJ Parki

Amb la firma de “My Esprit”, l’artista ha aconseguit dos contractes amb la discogràfica italiana en menys de dos mesos, i és que Parki ja va avançar que l’any 2023 arribaria carregat de novetats. A part d’aquestes dues cançons, l’artista resident a Terrassa també compta amb dos temes -“Hard to Forget” i “More Than Love”- firmats amb la discogràfica alemanya FBP Music Publishing.

Noves col·laboracions i una cançó solidària

L’artista també prepara un nou tema de marca terrassenca, ja que en col·laboració amb l’egarenc Iván Jiménez, que portarà per nom “Free Me” i sortirà a la llum “el propers mesos”, ha avançat Parki. A més a més, enguany també hi haurà moltes més col·laboracions amb l’irlandès Pat Travers i amb Lou Rumi. Amb aquesta última també llençaran un àlbum i la cançó solidària “Estoy a tu lado” per a recaptar fons en benefici a l’associació “Age In Spain”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa